İhanete uğrayan Shakira'dan 'intikam' şarkısı!

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira’nın ‘atarlı giderli’ sözleriyle eski eşi Pique’yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen yeni şarkısı ‘Music Sessions #53’ bir günde 63 milyondan fazla dinlendi

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, 'Music Sessions #53' adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.”

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

avalon-0537587535 (1)

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim.

avalon-0537587567

Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique'ye gönderme yaptığı öne sürüldü.


avalon-0540180380

Şarkı yayınlandığı ilk günde 62 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

YORUM YAP
YORUMLAR