İbrahim Tatlıses yıllar sonra vurulma anını anlattı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıyla ilgili ilk kez konuştu.

Uzun yılların ardından İbo Show programı ile ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay oldu.

YENİ İLİŞKİSİNİ DOĞRULADI

Gülçin Karakaya ile ayrılmasının ardından yeni bir aşka yelken açan İbrahim Tatlıses, Seren Serengil'in "Sizi ne zaman atarlı görsem 'bir aşk yaşıyordur' diyorum. 28 Aralık'ta yeni bir aşka yelken açmışsınız" sözlerini doğruladı. Tatlıses, "Gözümün içine sevgiyle bakıyor... Öyle bakan da görmedim bugüne kadar" şeklinde konuştu.

AİLESİYLE YAŞADIĞI SORUNLAR HAKKINDA KONUŞTU

İbrahim Tatlıses, son dönemde oğlu Ahmet Tatlı ile yaşadığı sorunlara da değinerek "Ben ailem hakkımda hiç konuşmadım. Sadece mesaj atarım anlayan anlar. Ailem hakkında konuşursam ayıp ederim. Onlar istediği kadar konuşsunlar. Melek'i, Dilan'ı konuşurken hiç duydunuz mu? Dilan eskiden konuşuyordu artık konuşmuyor. Konuşanlar da beni alakadar etmiyor, Urfa'daki kızımı kimse tanımaz. Keşke Dilan erkek olsaydı." dedi.

VURULMA ANINI VE SONRASINDA YAŞADIKLARINI ANLATTI

İbrahim Tatlıses 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıyı ve sonrasında yaşadıklarını ilk kez anlattı. Tatlıses, şunları söyledi:

"Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor doktora 'nedir bu hocam' dedim. 'Oradan damlayan kan' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş.

Ben lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı"

YORUM YAP
YORUMLAR