Hülya Avşar: Bu kadar sevileceğini ben de beklemiyordum!

Stüdyodan çıkarken görüntülenen başarılı şarkıcı Hülya Avşar, yeni çıkardığı 'Sen Aşk Mısın?' şarkısı hakkında konuştu.

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Akatlar'da stüdyo çıkışı görüntülendi. Bir hayli keyifli olan Avşar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni şarkı hazırlığında olduğunu söyleyen Avşar, sosyal medya paylaşımları ve yeni yaptırmaya başladığı çiftlik evinden bahsetti.

ÇOK PARA HARCAYINCA OLUYORMUŞ"

Muhabirlerin "Stüdyodaydınız, yeni bir şarkı yolda galiba" cümlesi üzerine Avşar "Evet yeni şarkılar için Ayvalık'tan döndüm, hemen stüdyoya girdim." dedi. Çıkardığı 'Sen Aşk Mısın?' şarkısı üzerine de konuşan Avşar "Şarkım çok sevildi, ne yalan söyleyeyim bu kadarını ben de beklemiyordum. Çok para harcayınca oluyormuş demek ki. Ama gençleri kendine çekeceğini biliyordum." diyerek güldü. Şarkısının Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinin bölüm sonu sahnesinde yer alması üzerine "Evet, çok mutlu oldum. Gurur verici şeyler bunlar, emek olunca oluyor." dedi.

"Z KUŞAĞI BENİ YAKALASIN"

Muhabirlerin "YouTube'da da videolarınızı atmaya başladınız tekrardan, gündelik paylaşımlarınız. O nasıl gidiyor?" sorusuna Avşar "3 bölüm yayınlandı, o da çok iyi gidiyor. Tam da yerini buldu dijitalde, sosyal medyaya biraz önem veriyorum hatta TikTok'ta da bir şeyler yapmaya başladım.

'Z kuşağını yakalayayım' gibi bir amacım yok ama onlar beni istiyorlarsa yakalayabilirler ama ben onlara gidebileceğimi düşünmüyorum. Dijitale baya yüklü girdim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR