Hercai dizisinde ortalık fena karışıyor

Hercai 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai, her hafta yeni bölümleriyle heyecanı doruğa çıkarırken yeni bölüm fragmanında Azat Reyyan ile konağa dönüyor ve Reyyan'ın yerinin bu konak olduğunu söylüyor.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 6. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Reyyan, Miran ile evine gelip kardeşini görüyor. Gül'ün ısrarı ve abla sevgisi sayesinde aşılan bu engel yine de çok tehlikeli. Miran bir an bile Reyyan'ı bırakmıyor. Yaren uzaktan onları izlerken Nasuh, Reyyan'ı öldürebilmek için fırsat kolluyor ama Gül sayesinde her şey sorunsuz çözülüyor. Reyyan, Miran'dan neyin intikamının alındığını öğrenmek istiyor.

Miran Reyyan ile konuşuyor. İntikam almasına sebep olan günü anlatıyor. Çok küçük olduğunu ve babannesinin ‘oğlum' diye bağırdığını söylüyor. Hazar'ın annesinin namusuna göz diktiğini ve babasının ona engel olmaya çalıştığını anlatıyor. Reyyan, Miran'ın sözlerini kabullenemezken Miran, annesi ve babasının Hazar tarafından katledildiğini söylüyor. Miran ettiği intikam yeminini de anlatıyor. Reyyan nefesi kesilerek gözyaşları ile Miran'I dinliyor. Reyyan babasının sandığı gibi bile olmadığını söylüyor. Ama Miran bu sözleri duymuyor suçlamalarını bir bir sıralıyor.

ELİF'İN KİMLİĞİ SAKLANIYOR

Elif bir kez daha babannesine saldırıyor. Eve yeni başlayan hizmetçinin tavırları yüzünden şikayet eden Elif'in gerçekten Azize'nin torunu olduğu saklanıyor. Elif, hem Miran ve Reyyan'ın yaşadıklarının hesabını soruyor hem de evde tutsak olmasına kızıyor. Azize torununa söz geçiremiyor.

YORUM YAP
YORUMLAR