Hercai 7.bölüm fragmanı yayınlandı! Miran Reyyan'ın İstanbul'a gitmesine izin verecek mi?

Hercai 7. bölüm fragmanı geldi!

Hercai son bölümde; Miran ve Reyyan Şadoğlu konağından Gül sayesinde sapasağlam çıkıyor. Evdekilerin olanlardan haberi yok ve Gül söylediğinde de inanamıyorlar. Miran konaktan çıkışta Hazar'ın ailesine yaptıklarını Reyyan'a anlatıyor. Reyyan ona inanmazken içinde büyüttüğü nefrete üzülüyor. Bir de Gönül var. Henüz Reyyan Gönül'ün kim olduğunu bilmiyor. Miran amcasının kızı olduğunu söyleyerek gerçeği bir kez daha gizliyor. Haberimizden Hercai 6. Son bölüm son bölüm özetini okuyabilirsiniz…

LİF'İN KİMLİĞİ SAKLANIYOR

Elif bir kez daha babannesine saldırıyor. Eve yeni başlayan hizmetçinin tavırları yüzünden şikayet eden Elif'in gerçekten Azize'nin torunu olduğu saklanıyor. Elif, hem Miran ve Reyyan'ın yaşadıklarının hesabını soruyor hem de evde tutsak olmasına kızıyor. Azize torununa söz geçiremiyor.

GÖNÜL İLE REYYAN KARŞI KARŞIYA

Reyyan artık konakta serbestçe gezebiliyor. Bir sabah uyanır uyanmaz Miran'ın yanına gidiyor ama odada Gönül ile karşılaşıyor. Gönül hemen hesap sormaya başlıyor. ‘Konuşamadık biz seninle' diyerek kolundan tutup odaya sokuyor. Reyyan ona yalan söylediği için Gönül'e hesap soruyor. Gönül çeyiz sandığını açıp yalan söylemesinin sebebi olarak hayalleri olduğunu söylüyor. Gönül, Miran'a olan saplantılı sevgisini Reyyan'a göstermiş oluyor. O sırada Miran içeri giriyor. Tam da Gönül ona evlilik fotoğrafı gösterirken yapıyor bunu. Miran, Reyyan'a bir daha bu odaya girme diyerek çıkıyor. Reyyan, Sultan'I soruyor. Miran yengesi olduğunu söylüyor ayrıca Gönül onları duyarken Gönül'ün amcasının kızı olduğu anlatıyor.

YAREN YİNE İŞ BAŞINDA

Yaren, Gönül'ü arayıp ona bir anlaşma teklif ediyor. Azat'ın Reyyan'I sevdiğini söyleyen Yaren işin sonunda Gönül'ün de kocasına kavuşacağını söylüyor. Gönül başta güvenmese de Yaren'in teklifini Kabul ediyor. Yaren her şeyi ağabeyi için yaptığını söylüyor.

YORUM YAP
YORUMLAR