Hepsi grubuyla tanınan Gülçin Ergül kimdir?

Bir dönemin en popüler müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül ve sevgilisi Balıkesir, Susurluk yolunda trafik kazası geçirdi. Sevgilisi hayatını kaybetti

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR?

806x378-erdal-seyda-lafci-kimdir-gulcin-ergulun-sevgilisi-erdal-seyda-lafci-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-1639462159726

30 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ergül, müziğe “Pera Güzel Sanatlar Akademisi”nde piyano eğitimi alarak başlamıştır. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçilmiştir; Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas’ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda uzun yıllar çocuk sanatçı olarak performans göstermiştir.

Okul hayatında orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamlamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun olarak lisans öğrenimini bitirmiştir. Uzun seneler Britney Spears, Kylie Minogue, Mariah Carey, Justin Timberlake gibi dünya starları ile çalışmış çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile pek çok dans için çalışmıştır. Lise döneminde özel şan dersleri almaya başlamıştır.

HEPSİ GRUBUYLA DAMGA VURMUŞTU

1567524267107-1

Kız arkadaşları Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ile kurmuş oldukları “Hepsi” grubuyla beraber 3 albüm ve 2 single çıkarmıştır. Pek çok dizide Hepsi ile beraber konuk oyuncu olarak oyunculuk yapmış ve kendileri de Hepsi 1 isimli TV dizilerini yapmışlardır. Şarkıcının Erdal Şeyda Lafçı ile sevgili olduğu biliniyordu.

YORUM YAP
YORUMLAR