Hepsi Grubu Eren'in herkesten sakladığı eşi ortaya çıktı

Hepsi grubu ile tanınan Eren Bakıcı uzun yıllardır ekrandan uzak bir hayat sürüyor. Artık Bursa'da yaşayan Eren Bakıcı hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.

Eren Bakıcı sosyal medyadan uzak kendi halinde bir hayat sürüyor. 38 yaşındaki Eren Bakıcı, Hepsi grubu ile tanınmıştı. Dans ve şarkıcılık kariyerini geri plana atan ve bir dönem yaptığı tiyatro oyunculuğunu da bırakan Eren Bakıcı artık doğayla bütünleşmiş bir hayat sürdürüyor. Çömlek yapan Eren Bakıcı, Bursa'da ikamet ediyor. Ekranlardan uzak kalan ünlü isim hakkında kimsenin bilmediği bir gerçek bulunuyor. Eren Bakıcı hakkında o gerçeği, grup arkadaşlarından Cemre Kemer açıkladı.

HEPSİ GRUBU'NUN GÜZEL İSMİ EREN BAKICI SESSİZ SEDASIZ EVLENMİŞ!

Cemre Kemer Youtube yayını Hakkında Her Şey programında Eren Bakıcı ile ilgili olarak, "Eren daha kendi içinde daha kendi yağında kavrulduğu bir hayat sürüyor. Sosyal medya ve magazinden uzak" ifadelerini kullanırken, Eren'in hayatında bazı değişiklikler olduğunu söyledi.

Sunucu Cansu Canan Özgen'in "Eren evli mi?" sorusuna ise, kimsenin bilmediğini belirterek "Evet" karşılığını verdi.

SIR GİBİ SAKLADIĞI EŞİ ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya hesabından eşine dair hiçbir paylaşımda bulunmayan Eren'in eşi, bir hayran sayfasında tasarım bir fotoğrafla paylaşıldı. Eren Bakıcı bu paylaşıma, "Vallahi fotoğrafı nereden buldunuz şaşkınım diyerek" yazarak kalp emojileri yolladı.

YORUM YAP
YORUMLAR