Helen McCrory 52 yaşında hayatını kaybetti

Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren 'Peaky Blinders' adlı çeteyi anlatan dizide rol alan oyuncu Helen McCrory hayatını kaybetti.

Dünyaca ünlü dizi Peaky Blinders'daki rolüyle tanınan Helen McCrory yaşamını yitirdi. Peaky Blinders dizisinde Polly Gray Shelby karakterini canlandıran Helen McCrory 52 yaşında kansere yeni düştü. Üç Harry Potter filminde de rol alan McCrory'nin ölüm haberini eşi aktör Damian Lewis, Twitter'da yaptığı paylaşımda duyurdu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Eşi için "güçlü ve güzel kadın" ifadelerini kullanan Lewis mesajında, ölüm haberi için duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Lewis, sosyal medya hesabından "Yaşadığı gibi öldü, korkusuzca. Onu seviyoruz ve ona sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu biliyoruz" mesajını paylaştı.

1968 yılında Londra'da doğan oyuncu, "Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 ve Bölüm 2" ile "Harry Potter ve Melez Prens" filmlerinde de rol aldı.

Ayrıca Stephen Frears'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Queen adlı filmde eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'in eşi Cherie Blair'ı canlandırdı.

McCrory ayrıca Penny Dreadful, Doctor Who ve Messiah: The Harrowing gibi pek çok yapımda da yer aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR