Hazer Amani kimdir?

Peki, evli olmasına karşın Sıla ile aşk iddiaları ile gündeme gelen Hazer Amani kimdir? Annesi nereli, babası nereli? Kaç yaşında? Evli mi Bekar mı?

Ahmet Kural'la yaşadığı mahkeme süreci hala devam ederken ve konu gündemdeki etkisini devam ettirirken Sıla, yepyeni bir haberle yine gündeme düştü. Sıla veMaster Chef Türkiye'nin Şefi Hazer Amani ile arabada sarmaş dolaş uyumaları kameralara yansıdı.

Çıkan aşk iddiaları sonrası 2. sayfa programına mesaj atan Hazer Amani, "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok." açıklamasında bulundu. Peki, Sıla ile aşk iddialarını yalanlayan Hazer Amani kimdir?

Hezer Amani kimdir?

Anne tarafı Türk, baba tarafı ise İranlı olan Hazer Amani, 1977 senesindeAnkara 'da doğdu. Orta öğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdikten sonra lisans eğitimini (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Amani,Genç yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyuyordu.

Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gidip 3 yıl aşçılık eğitimi alan Amani, staj yaptığı yerde 4 yıl çalışarak baş aşçı unvanı ile yollarını ayırdı.

Master Chef Türkiye'nin şefi oldu

Ardından bir otelde baş aşçı olarak aşçılık kariyerine devam eden Amani, Yusuf Köksal ile tanıştı ve Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışan Hazer Amani, 2011 yılında "En Yaratıcı Şefi" ödülünü kazandı.

Zaman zaman yemek programlarına konuk olan Hazer Amani, Dolunay dizisine de konuk olarak katıldı. Ünlü şef asıl çıkışını ise MasterChef Türkiye yarışması ile yaptı. Hazer Amani, 2013 yılında hayatını Deniz Mumcuoğlu ile birleştirdi.

Hazer Amani ve eşi...

 

Hazer Amani ve eşi...

YORUM YAP
YORUMLAR