HAZAL KAYA 2 YILLIK KOVALAMACAYI BİTİRDİ!

İKİ YILDIR SEVGİLİSİ ALİ ATAY İLE YAN YANA FOTOĞRAF VERMEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA GÖSTEREN HAZAL KAYA KOVALAMACAYI BİTİRDİ. 14 YAŞ BÜYÜK OYUNCU SEVGİLİSİYLE BİR DÜĞÜNE KATILAN OYUNCU FOTOĞRAFLARINI INSTAGRAMDA PAYLAŞTI.

HAZAL KAYA AŞKINI BU FOTOĞRAFLA İLAN ETTİ!

 

MAGAZİN DUAYENİ - İki yıldır muhabirlerden kaçan Hazal Kaya ve Ali Atay artık birlikteliklerini saklamıyor. Sevgilisi Ali Atay ile bir arkadaşının düğününe katılan Hazal Kaya, yan yana çektirdikleri bir kareyi instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Böylece çift ilk kez birlikte görüntülenmiş oldu. Hazal Kaya'nın yaptığı instagram paylaşımının ardından, fotoğrafa binlerce yorum yazıldı. 

 

Hazal Kaya iki yıldır aşk yaşadığı Ali Atay ile ilk kez yan yana poz verdi. Hazal Kaya’dan 14 yaş büyük olan Ali Atay Leyla ile Mecnun isimli diziyle tanındı. Başından yeni bir evlilik geçen Ali Atay ile Hazal Kaya’nın sık sık Ali Atay’ın Zekeriyaköy’ndeki evinde buluştukları iddia edilmişti.

 

Uzun süre yan yana görünmeye bile çekinen iki sevgili böylece ilk kez birlikte fotoğraflarını hayranlarıyla paylaşmış oldular.

 

Bir zamanların çok beğenilen dizisi Aşk-ı Memnu’da kötü alışkanlıklardan uzak evin saf kızı Nihal’i ve son dönemin Maral’ı canlandıran Hazal Kaya, sevgilisi Ali Atay ile çekildiği fotoğrafı Instagram’dan gururla paylaştı. Ellerinde içki kadehleri ile poz veren Hazal Kaya’nın yüzünde gülücükler açıyordu.

 

YORUM YAP
YORUMLAR