Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni poz

Geçtiğimiz ay oğlu Ali'yi kucağına alan İsmail Demirci ile Hande Soral, ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile nikah masasına oturan Hande Soral, geçtiğimiz ay Ali adını verdiği oğlunu kucağına alarak anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşayan Hande Soral, sosyal medyayı aktif kullanıyor.

Hande Soral, beğeni toplayan paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Hande Soral, oğlu Ali ile yeniden objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, kucağındaki oğlunu kokladığı anları 'Aşk yaşama saatleri' notuyla paylaştı. Soral'ın paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü. İşte o paylaşım;


Hande Soral, hastane çıkışı "Normal bir doğum oldu. Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm ve 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona alışıyoruz, o da bize alışıyor.

Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu. Bakıcı tutmadık. Anneannesiyle birlikte büyüteceğiz. Altı ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı o dönem. İşe başladığımda benimle beraber setlere gelecek ve bana eşlik edecek" diye konuşmuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR