Hande Erçel'in şansı burada döndü!

Oyunculuk performansı her fırsatta eleştirilen Hande Erçel projelerde başrol olarak izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nden mezun olan Hande Erçel kariyerine ilk olarak magazin programında sunucu olarak başladı. Yıllar sonra programda sunuculuk yaptığı anlara ait görüntüleri ortaya çıkan Hande Erçel uzunca bir süre konuşulmuştu.

Annesi Aylin Mavi Erçel'i kaybetmesinin ardından hızla kilo kaybeden ve "Bazlama surat" eleştirilerine maruz kalan Erçel, estetik işlemler için operasyon masasına yattı. 

Değişimiyle de dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, Evrim Alasya, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı "Güneşin Kızları" dizisinde hayat verdiği "Selin" karakteri ile yıldızı parladı.

 

Güneşin Kızları ile ilk kez ekran deneyimi yaşadığı düşünülen Erçel'in rol aldığı projeyi duyanlar kulaklarına inanamadı. Erçel, ilk olarak 2013 yılında Tatar Ramazan dizisiyle kariyerine ilk adımı attı. Erçel'in Tatar Ramazan'da rol aldığının ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada "Şansı burada dönmüş" gibi yorumlarda bulundu.

Yardımcı oyuncu olarak izleyici karşısına çıkmış olan Erçel, sonrasında Çalıkuşu, Çılgın Dersane Üniversite, Hayat Ağacı, Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Sen Çal Kapımı ve Azize gibi dizilerde de rol aldı. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen güzel oyuncu, markaların da markajına girdi ve reklam anlaşmalarına imzasını attı.

YORUM YAP
YORUMLAR