Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşinden anlamlı hareket

Kahramanmaraş merkezli depremle birlikte 10 ilin etkilendiği afette Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan anlamlı bir hareket geldi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu.

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, sosyal medya hesabından depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Caner Yıldırım ile Gamze Erçel, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Biz eşimle böyle bir karar verdik. Bir bebeğin ailesi olmak için başvuru yaptık. Zor bir süreç olacak, uzun sürecek yarın hemen cevap gelmeyecek. Ama yapmaya karar verdik ve eğer uygun görülürsek en iyi şekilde yapacağız. Lütfen enerjiniz motivasyonunuzu diri tutmak için ani yüklemeler yapmayın, hayattakileri yaşatmamız için 10 gün sonra da aynı motivasyona ihtiyacımız olacak.

İnsanların barınması için kira yardımlarına ihtiyaç olacak. Çocuklar için desteğe ihtiyaç olacak... Kimseye kızmayın sen niye bir şey yapmıyorsun diye. Onların da bir planı vardır."

YORUM YAP
YORUMLAR