Hande Erçel annesi Aylin Erçel kimdir ne hastasıydı? Neden vefat etti?

Hande Erçel annesi kimdi, ne hastasıydı sorusu araştırılıyor. Hande Erçel annesi babası kimdir, kaç yaşında? Bir süredir hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz gün durumu ağırlaşan oyuncu Hande Erçel'in hastanede tedavi gören annesi vefat etti.

Hande Erçel’in annesinin ismi Aylin Erçel’di. Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'in yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyordu. Her gün çekim biter bitmez soluğu hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel’in yanında alan Erçel, set ile hastane arasında mekik dokuyordu.

Aylin Erçel kanser hastasıydı. Hande Erçel daha önce yaptığı bir açıklamada, “İnşallah bir aksilik olmazsa donör olacağım. Maalesef ülkemizde kök hücre naklindeki en önemli sorundan biri akraba dışı vericilerinin sayısının yetersiz, bağış oranının ise 10 binde 3 olmasıdır. O kadar zor bir şey ki hayatının bağlı olduğu, bir yerlerde bulunduğunu bildiğin bir şeyi beklemek...” demişti. . Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da dünyaya geldi. 

Hande Erçel annesi Aylin Erçel kimdir, son dakika ne hastasıydı sorusu araştırılıyor. Hande Erçel annesi babası kimdir, kaç yaşında? Bir süredir hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz gün durumu ağırlaşan oyuncu Hande Erçel'in hastanede tedavi gören annesi vefat etti. Aylin Erçel kanser hastasıydı. Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik" demişti. Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okuyor. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan’da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Annesinin acı haberiyle sarsılan Hande Erçel hastaneye kaldırıldı!

Annesi Aylin Erçel'in vefat haberiyle sarsılan oyuncu Hande Erçel, hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz yılın son haftasında kanser tedavisi için hastaneye yatırılan Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Show TV'de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programının haberine göre, annesinin vefat haberiyle yıkılan ünlü oyuncu Hande Erçel'in, yaşadığı acıya dayanamayarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

"DURUMU İYİYE GİDİYOR" DEMİŞTİ

Hande Erçel, bir dergiye verdiği röportajda annesinin sağlık durumu hakkında, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik." demişti. Hande Erçel, kök hücre naklinde annesine donör olacağını açıklamıştı.

HANDE ERÇEL’İN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Bir süredir hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz gün durumu ağırlaşan oyuncu Hande Erçel'in hastanede tedavi gören annesi vefat etti. Aylin Erçel kanser hastasıydı.

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik" demişti.

AYLİN ERÇEL'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Hande Erçel, verdiği bir röportajda annesine donör olacağını açıklamıştı. Ancak iki gün önce durumu ağırlaşan Aylin Erçel'in sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

Hande Erçel’in vefat eden annesi Aylin Erçel, Twitter'da son retweet ettiği mesajda kızı için anlayış istiyordu. İşte Aylin Erçel'in retweet ettiği son mesaj:

'HANGİ ANNE KIZINA OLAN BU ANLAMSIZ NEFRETE DAYANABİLİR?'

"Lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık. Haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. Biraz merhamet, vicdan, kalp. Hangi anne kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? Yeter."

HANDE ERÇEL’İN ANNESİ KİMDİR?

Aylin Erçel

AYLİN ERÇEL'DEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Hande Erçel, verdiği bir röportajda annesine donör olacağını açıklamıştı. Ancak iki gün önce durumu ağırlaşan Aylin Erçel'in sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

Hande Erçel’in vefat eden annesi Aylin Erçel, Twitter'da son retweet ettiği mesajda kızı için anlayış istiyordu. İşte Aylin Erçel'in retweet ettiği son mesaj:

'HANGİ ANNE KIZINA OLAN BU ANLAMSIZ NEFRETE DAYANABİLİR?'

"Lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık. Haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. Biraz merhamet, vicdan, kalp. Hangi anne kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? Yeter."

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okuyor. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan’da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel’in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Son olarak Siyah İnci Dizisi’nde Tolgahan Sayışman’la birlikte başrol oynamıştır.

HABERİ DUYUNCA

Ailenin önemini her fırsatta dile getiren Hande Erçel annesinin durumunun ağırlaştığını haberini alınca apar topar İstanbul'da döndü. Hande Erçel TRT'de yayınlanacak yeni dizisi Halka'nın çekimleri için İstanbul'da dışında bulunuyordu.

ÜNLÜLERDEN DESTEK

Ünlü isimler, oyuncu Hande Erçel'in annesinin ölümden duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaşarak oyuncuya destek oldu.

PINAR ALTUĞ ATACAN

Altuğ notunda, 'Genç yaşta annesiz kalmak, bu acıyı ancak yaşayan bilir, anlar???? Başın sağ olsun Hande'cim, anneciğinin mekanı cennet olsun.
O seni hep görecek ve seninle gurur duymaya devam edecek' yazdı.

HATİCE

"Rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın. Çok üzüldüm çok. Mekanı cennet olsun anneciğinin. Rabb'im sabırlar versin Hande'cim."

KUŞUM AYDIN

"Başın sağ olsun sabırlar dilerim. Melek anneciğinin mekanı cennet olsun."

AYNUR AYDIN

"Kendisi ile hiç tanışmadık. Az önce haberlerde gördüm. O kadar üzüldüm ki. Ah be güzel yüzlü Hande, başın sağ olsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun."

ÖZLEM ADA ŞAHİN

"Güzel kalpli Hande, anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sabır versin, sen çok güçlü birisin. Çok üzüldüm."

İNTİZAR

"Tarifsiz üzgünüm Hande. Sonsuz yolculuğu nurlar içinde olsun güzel annenin."

TUĞBA EKİNCİ

"Allah rahmet eylesin. Kıyamam genç yaşta annesiz kaldı. Allah sabır versin. Amin."

HADİSE

Ünlü İsimlerden Annesini Kaybeden Hande Erçel'e Destek Gecikmedi
"Sevgili Hande ve Gamze ne desek boş. Ne yazsak boş. Tüm dualarımız anneciğiniz için, ikiniz için. Anneciğinizin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin."

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 


 

YORUM YAP
YORUMLAR