Hamiyet Akpınar 'sıfır makyaj' akımını yorumladı

Son yıllarda çok sayıda ünlü isim sıfır makyaja yöneldi. HT MAGAZİN'den Arif Hür, günlük hayatta çoğu kez ‘sıfır makyaj’ görünen ünlüleri araştırıp ünlülerin makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ile bu yeni akımı konuştu



Devir değişti, alışkanlıklar da değişti! Artık gösterişli makyajlar kadınların ilgisini eskisi kadar çekmiyor.

Şimdi trend ‘sıfır makyaj’. 2016’da dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek ve şarkıcı Alicia Keys tarafından başlatılan ‘Makyaja hayır’ hareketi bizim ülkemizde de moda oldu.

Dominik'ten paylaştı



Ünlü isimler arasında yayılan makyajsız fotoğraf akımına Beren Saat de uydu. Eşi Kenan Doğulu ile geçtiğimiz hafta Dominik’e giden ünlü oyuncu, makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Sık sık makyajsız



Merve Özbey, yoğun konser maratonundan arta kalan zamanlarda cildini dinlendiren ünlüler arasında. Sosyal medyada ve gündelik hayatında sık sık makyajsız görebileceğimiz Özbey, “Yaşasın makyajsız hayat” diyor.

Doğallıktan yana model



Manken kimliği kadar sosyal medyada paylaştığı çarpıcı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Didem Soydan, doğal haliyle dikkat çekiyor. Ünlü manken, sıfır makyaj yapan isimlerin başında geliyor.

Hayranları destekliyor



Yanak dolgusu yaptırdığı iddialarını sert dille yalanlayan Fahriye Evcen, eskiye oranla sosyal medya hesaplarında makyajsız ve filtresiz paylaşımlara ağırlık veriyor. Evcen, hayranlarından tam not alıyor.

Doğal haliyle fark çok az



Makyajsız haliyle tanınmayacak pek çok ünlünün aksine, Merve Boluğur doğal haliyle dikkat çeken isimlerden. Makyajlı görüntüsü ile makyajsız görüntüsü arasında pek fark olmayan ünlü oyuncu, sadece kırmızı ruj sürmeyi tercih ediyor.

Neden makyaj yapıyorsun?



Serenay Sarıkaya zaman zaman makyajsız görüntülenenlerden. Geçtiğimiz haftalarda sıfır makyajla çektirdiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Sarıkaya’nın hayranları ünlü oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu. Takipçileri ünlü oyuncuya “Neden makyaj yapıyorsun?” benzeri cümlelerle eleştirilerini dile getirdi.

Zincirlerini kırdı

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmeden önce her daim makyajlı görmeye alışkın olduğumuz Sinem Kobal da makyaj tutkusunu bir kenara bıraktı. Güzel oyuncu tercihini doğal ve hafif makyajdan yana kullanmaya başladı.

En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR