'Halkın Yıldızları' Konserlerinde Muhteşem Final

Sömestre tatili döneminde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Halkın Yıldızları' konserlerinde Kahkaha dolu final yaşandı. Bakın, iki haftada konserleri toplam kaç kişi izledi!

Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ etkinlikleri, kapanış gecesinde komedi showun en güçlü isimlerini ağırladı.Sevilen skeç programı 'Güldüy Güldüy' ve 'Güldür Güldür' Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. 

Yaptıkları gösterilerle büyük hayran kitlesine sahip olan ‘Güldüy Güldüy’ ve ‘Güldür Güldür’ ilk kez Haliç Kongre Merkezi’nde sahne aldı. 

İlk önce çocukların enerjisiyle ‘Güldüy Güldüy’ sahne aldı, daha sonra sahneyi komedinin dev isimlerine ‘Güldür Güldür’e bıraktı.

Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Onur Atilla, Onur Buldu, Meltem Yılmazkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Aycan Koptur, Simge Gülsan, Burak Topaloğlu, Açelya Topaloğlu, Mahir İpek, Ünal Yeter, Uğur Bilgin, Ecem Erkek ve Berkay Tulumbacı’dan oluşan ekip, en sevilen skeçleriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. 

"Halkın Yıldızlarını 56 Bin Kişi İzledi"

15 Gün 16 Etkinlik 56 Bin Kişi!

Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda bu yıl ilki gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ büyük bir başarıya imza attı.

15 gün boyunca 16 etkinliğin yer aldığı ‘Halkın Yıldızları’nı yaklaşık 56 bin kişi izledi. Her gece farklı bir sanatçının sahne aldığı etkinliklerde, Edis, Hande Yener, Teoman, Cengiz Kurtoğlu&Hakan Altun, Koray Avcı, MFÖ, Zara&Rubato, Serkan Kaya&Bendeniz, Serdar Ortaç, Merve Özbey&Fettah Can, Aleyna Tilki, Demet Akalın, Sibel Can, Berkay, Güldüy Güldüy ve Güldür Güldür İstanbullulara müzik ve eğlence dolu bir sömestr yaşattı.

YORUM YAP
YORUMLAR