Hakan Ural’dan eski patronu Acun Ilıcalı hakkında şok sözler!

Hakan Ural sunuculuğunu üstlendiği Neler Oluyor Hayatta programında eski patronu Acun Ilıcalı hakkında söyledikleri ile ağızları açık bıraktı.

Kanal D'de ekrana getirilen Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği Neler Oluyor Hayatta programıyla hafta için her gün izleyici karşısına çıkan Hakan Ural, canlı yayında gündem olacak sözler sarf etti. Bazı kişilerin konuşamadığını ifade eden Hakan Ural, eski patronu Acun Ilıcalı'yı da hedef aldı.

"ACUN'A DE Kİ 'AÇIKÇASI' KULLANMADAN KONUŞ DE, KONUŞAMAZ"

Acun Ilıcalı'nın konuşamadığını belirten Ural, şunları söyledi: "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. Açıkçasıyı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu açıkçısını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum"

YORUM YAP
YORUMLAR