HAKAN ÇALHANOĞLU KABE'YE GİTTİ!

MİLLİ FUTBOLCU HAKAN ÇALHANOĞLU İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN KUTSAL TOPRAKLARA GİTTİ. BAYERN LEVERKUSEN FORMASI GİYEN MİLLİ YILDIZ HAKAN ÇALHANOĞLU UMRE ZİYARETİ İÇİN GİTTİĞİ MEKKE’DEN KABE ÖNÜNDE FOTOĞRAF PAYLAŞTI.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gitti.

 

Bayern Leverkusen forması giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu umre ziyareti için gittiği Mekke’den Kabe önünde fotoğraf paylaştı.

 

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Muhammed Çalhanoğlu ile umreye giden Hakan Çalhanoğlu takipçilerinden övgü aldı.

 

Çalhanoğlu paylaştığı fotoğrafın altına, 'Allahım inşallah hepinize nasip eder. Gerçekten bu duyguyu yaşamanızı isterim! Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım ve tüylerim diken diken oldu' yazdı.

 

Milli futbolcunun Kabe'den paylaştığı fotoğraflara binlerce beğeni ve yorum geldi.

 

Almanya 1. Futbol Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Schalke 04'ün 1-1 berabere kaldığı maçta milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu herkesin takdirini kazanan bir harekete imza atmış bu olay çok konuşulmuştu.

 

Korner atacağı sırada tribünlerden sahaya atılan bir ekmeği yerden alan 22 yaşındaki futbolcu, 3 kere öpüp alnına götürdükten sonra saha kenarına koymuştu.

 

18 Ağustos 2011 tarihinde de Atletico Madrid ile karşılaşan Trabzonspor'un kalesini koruyan Tolga Zengin yere atılan ekmeği öpüp alnına götürdükten sonra saha kenarına bırakmıştı. Çekilen o görüntü İspanya'da yılın fotoğrafı seçilmişti.

YORUM YAP
YORUMLAR