Hailey Baldwin hastane odasında çekindi kareyi yayınladı: Geçen yıl bu zaman

Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin, kalbinde delik olması nedeniyle Nisan 2022'de operasyon geçirdiği hastaneden bir karesini yayınladı.

Justin Bieber ile olan mutlu evliliğiyle gündeme gelen ünlü model Hailey Baldwin, son dönemde sağlık sorunları ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz yıl eşi Justin Bieber ile kahvaltı yaparken felç belirtileri gösteren Hailey Bieber, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Hastalığı ile ilgili konuşan Baldwin, şunları söylemişti: "Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissettim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam iyi olup, olmadığımı sordu ama konuşamadığımı fark ettim. Aniden felç geçirdiğimi düşündüm."

Bieber'ın halk arasında "hafif felç" olarak adlandırılan "Geçici İskemik Atak" geçirdiği belirlenmişti. Bir yılı geride bırakan Hailey Baldwin, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımında yaşadığı o zor anları ve sağlığını kavuştuğu için ne kadar mutlu olduğunu gözler önüne serdi.

Operasyon sonrası hastane odasında çekilen fotoğrafını yayımlayan Hailey Baldwin, "Geçen yıl bu zaman..." ifadelerini kullanarak sağlığına kavuşmasında emeği geçen doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

YORUM YAP
YORUMLAR