Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinde yeni gelişme ne?

Sosyal medya ve magazin gündemi, 'şarkıcı Hadise (34) ile oyuncu Kaan Yıldırım (33) aşk yaşıyor' haberleriyle çalkalanıyor. Bir ay önce başlayan ilişkide flaş detay...

Hadise Açıkgöz'ün, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisinde rol alan Kaan Yıldırım’la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İkilinin gizli saklı sürdürdükleri ilişkiyi ele veren, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar oldu.

Hadise’nin Instagram hesabından kalp emojileri ile eklediği fotoğrafta yanında görülen köpeğin, Kaan Yıldırım’ın köpeği olduğu dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı.

Posta'nın haberine göre; Sürpriz ilişkinin bir ay önce başladığı ve Kaan Yıldırım’ın, Hadise’nin İstinye’deki evinde kaldığı öğrenildi.

Güzel şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yalnızlıktan sıkıldınız mı?” sorusuna “Kim diyor yalnız olduğumu? Biri olsa da söylemem” cevabını vermişti.

Göğüslerine silikon taktırdığı yönündeki haberlere sessiz kalan Hadise, 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimlerinde giydiği derin dekolteli kıyafetiyle iddiaları doğrulamış oldu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, 34 yaşındaki şarkıcının eski görüntüsünü paylaşarak aradaki farka dikkat çekti ve Hadise'nin silikonları abarttığı yönünde yorumlar yaptı.

Başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' dizisiyle adından söz ettiren Kaan Yıldırım, 14 Mayıs 2016 tarihinde meslektaşı Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlenmişti.

Oyuncu çift, 26 Haziran 2019 tarihinde evliliklerini sonlandırmıştı.

Ayrılığın ardından Kaan Yıldırım'ın adı başta Demet Özdemir olmak adına bir çok ünlü güzelle aşk dedikodularına karıştı.

Kaan Yıldırım, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisinde 'Mehmet Ali' karakterine hayat veriyor.

YORUM YAP
YORUMLAR