Güzide Duran: Beni heyecanlandıran bir şey olsun istedim

Eşi Adnan Aksoy'un işleri nedeniyle bir süredir Amerika'da olan eski manken Güzide Duran Ortaköy'de bulunan bir kuaförden çıkarken görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen muhabirlerin ‘Amerika’ya dönecek misiniz?’ sorusuna yanıt veren Güzide Duran, “Amerika’ya gidip geliyoruz. Çocuklar da burayı özlemişti. Gider miyiz? burada kalır mıyız? bilmiyorum” dedi.

Türkiye’den iş teklifleri geldiğini dile getiren Duran, “Beni heyecanlandıran bir şey olsun istedim. Bir TV programı teklifi gelmişti. Ama beni heyecanlandırması gerekiyor. Podyuma da olmaz diyemiyorum. Tekrar heyecanlanacağım bir şey olursa yaparım. Tamamen bırakmadım” diye konuştu.

“O algı beni sinir ediyor”

Adnan Beyin kararlarına saygı duyduğunu da sözlerine ekleyen Güzide Duran, ‘eşiniz sizi destekler mi?’ sorusuna ise; “O algı beni çok sinir ediyor. Ben yeter ki bir şeyi gerçekten çok isteyeyim. Defileye de çıktım, tv programı da yaptım evliliğim sürecinde. Yeter ki ben isteyeyim” diye yanıt verdi. Amerika’da beş yıl geçiren Duran Serenay Sarıkaya ve Aslı Enver’i çok beğendiğini dile getirdi. (Sözcü Gazetesi, Emre Çevik)

YORUM YAP
YORUMLAR