Gupse Özay: ''Gazetelerde bikinili fotoğraflarımı görünce ağladım''

Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç'un ticarete atılacağına dair çıkan haberlere ne yanıt verdi?

En son Deliha 2 filmi ile ekranlarda gördüğümüz Gupse Özay rolü için çok kilo almış ve kilolarını verdikten sonra bir çok sağlık problemi yaşamıştı. Bir süredir yeni bir proje için çalışan Gupse Özay ''Senaryo bitti casta başlayacağız. Mayıs, Haziran gibi çekeriz.Yeni, güzel bir film oldu. Deliha 3 değil herkes bunu soruyor'' dedi.

Son günlerde yakışıklı sevgilisi oyuncu Barış Arduç'un ticarete atılacağı ve en büyük destekçisinin Gupse Özay olduğu haberleri gündeme gelmişti. Bu haberler sorulan Gupse Özay '' Ne ticareti vallahi billahi öyle bir şey yok ''dedi. Dizilerde oynamak istemediğini söyleyen Özay ''Dizinin çok enteresan bir zorluğu var. Perişanlık bence '' dedi.

Gupse Özay'ın gittiği bir detoks merkezinde bikinili fotoğrafları habersizce çekilmiş ve gazetelerde yayınlamıştı. Aynı şey ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun da başına gelmiş ve fotoğrafları çeken kişilere dava açmıştı. 5 sene süren mahkeme sonuçlandı ve Kenan İmirzalıoğlu davayı kazandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun davayı kazanması sorulan Gupse Özay ''Detoks merkezindeydim. Bir baktım gazetelerde bikinili fotoğraflarım! Çok üzüldüm ve çok ağladım. Kendimi kandırılmış gibi hissettim. Gizli olunca rahatsız oldum. İstemediğim bir halde gibi oldu. Ben de özel hayata girilmemesi taraftarıyım'' dedi.(2.sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR