Günel Zeynalova: En az üç yüz çift ayakkabım ve onlarca çantam var

Ebru Gündeş ile evlenmeden önce Reza Zarrab'ın sevgilisi olan şarkıcı, tüm servetini ayakkabı ve çantaya harcadığı söylerek, “Evde en az üç yüz çift ayakkabım ve onlarca çantam var'' dedi.

Cadde'nin haberine göre, ayaküstü gazetecilerle sohbet eden şarkıcı Günel Zeynalova, tüm servetini ayakkabı ve çantaya harcadığı söylerek, “Evde en az üç yüz çift ayakkabım ve onlarca çantam var'' dedi.

Ebru Gündeş ile tanışmadan önce Reza Zarrabla aşk yaşayan Günel Zeynalova, Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Günel, “Evde en az üç yüz çift ayakkabım ve onlarca çantam var. O parayla burada en az dört daire alırdım” dedi.

Günel Zeynalova kimdir?

Günel Zeynalova ya da bilinen sahne adıyla Günel, Azerbaycanlı şarkıcı. 25 Ekim 1985'de Azerbaycan Ağdam'da dünyaya geldi...  Müzisyenliğini keşfeden isim, o henüz daha çocuk yaştayken İbrahim Tatlıses oldu. Azerbeycan'dan İstanbul'a gelip yerleşti ve Tatlıses Müzik şirketinin sanatçısı oldu. Reza Zarab ile tutkulu bir ilişki yaşadı. Ancak İran asıllı işadamı, Ebru Gündeş ile tanışıp sevgili olunca Günel'i terketti.

 

YORUM YAP
YORUMLAR