Gülşah Saraçoğlu eski dostu Demet Akalan'ı tek kalemde sildi!

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Demet Akalın'ın arası, geçtiğimiz yıl magazin gündemine damgasını vuran Gülşah Saraçoğlu - Deha Bilimlier iddiası nedeniyle açılmıştı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu, YouTube'de yayınlanan psikolojik terapi programı Katarsis'e konuk oldu. Geçtiğimiz yıl şarkıcı Deha Bilimlier ile adı çeşitli aşk dedikodularına karışan Gülşah Saraçoğlu, bu dönemde şarkıcı Demet Akalın'ın da kamuoyunda geniş yankı bulan bazı iddiaları ile karşılaşmıştı.

Demet Akalın, "İki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım" açıklamasını yapmıştı. Eski dostunun bu açıklamaları karşısında şaşıran ünlü modacı, hem onun hem de Deha Bilimlier haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"O KİŞİ BENİM HAYATIMI MAHVETTİ"

"Seni kırmış ya da üzen biri yanına otursa ne yaparsın?" sorusuyla karşılaşan Gülşah Saraçoğlu, "Kalkar giderim. O kişi benim hayatımı mahvetti, ellerine sağlık. İlişki yaşadığım biri değildi. Geçmedi, hayat boyu da geçmeyecek. Çok kızgın ve öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim, öteki dünyada karşılaşmamak için" dedi.

Deha Bilimlier olayı hakkında da konuşan Gülşah Saraçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O dönem bir isimden bahsedildi. Biz de sanatçı kız arkadaşımla 'kim acaba bu' diye konuşuyorduk. Telefonum bir anda susmamaya başladı. Bunun gerçekten olduğuna dair ellerinde görüntüler olduğunu, bir yere gidildiğini söylüyorlar. Sadece izledim. Adını bile anmak istemediğim kadın bana mesaj atarak 'acaba sen bir daha oraya gitmesen mi?" diyor. Ben oraya davetli olarak değil, paramı vererek gidiyorum. Daha sonra televizyonlara çıkarak 'ben onu uyardım' dedi. Vah vah... Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Ben çıkıp senin de geçmişinde bunlar vardı demedim. Benimkiler doğru şeyler ama bana ne. Çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz."

YORUM YAP
YORUMLAR