Gülben Ergen affetmezse Nihat Doğan her an hapise girebilir! 

Flash TV'de Seyhan Soylu'nun moderotörlük yaptığı 'Al Sana Haber' programında son derece ilginç ve renkli konular ekrana geliyor.

Seyhan Soylu moderotörlünde Ebru Polat, Bahar Candan, Tuba Ekinci ve Nihat Doğan’ın yorumculuğunda Flash Tv ekranlarında yayınlanan ‘’ Alsana Haber‘’ programında Nihat Doğan Gülben Ergen’den özür diledi.

Nihat Doğan bir televizyon programında geçen yıl Gülben Ergen hakkında yaptığı yorumdan dolayı Ergen ile davalık olmuştu.

Seyhan Soylu’nun Gülben Ergen ile ilgili ekrana gelen habere istinaden, ‘’Nihat Doğan’ın yarın Gülben Ergen’e hakaretten davası var, Gülben Nihat’ı fena köşeye sıkıştırmış.

Yarın tutuklanabilir bu yüzden Nihat’a sormak istiyorum. Nihat Pişman mısın? Gülben’den özür dilersen ben araya girebilirim, davadan vazgeçmesini rica ederim. O beni kırmaz ‘’ dedi.

NİHAT DOĞAN ÖZÜR DİLEDİ

Nihat Doğan ‘’ Gülben Ergen ile olan davamdan dolayı yarın programa katılamayabilirim. Belki de hapsede girebilirim. Artık arkadaşlar bana cezaevindeyken don, atlet, gömlek, eşofman getirirsiniz. 

Televizyon programlarında bazen haddimizi aşacak, insanları kıracak kelamlar ağzımızdan çıkıyor. Ben Gülben Ergen haberi doğruda olsa haddimi aştığımı, onun kalbini kırdığımı biliyorum.

O yüzden kendisinden özür diliyor, davadan vaz geçmese de hakkını helaletmesini isterim. Çünkü nitekim Gülben bir Anne. Ben ve masadaki diğer yorumcu arkadaşlarımız bunu göz önüne almamız gerekirdi. Özür dilerim.”

YORUM YAP
YORUMLAR