'GÖL KIZLARI' SPORA SEVGİ AŞILIYOR!

BÜYÜKÇEKMECE'NİN BAŞARILI KULÜBÜ, DEMİR İNŞAAT BASKETBOL TAKIMININ DESTEK TAKIMI 'GÖL KIZLARI', DEVRE ARALARINDA YAPTIKLARI ŞOVLARLA İZLEYİCİLERE DOSTLUK, BARIŞ, KARDEŞLİK VE SEVGİ DOLU MESAJLAR VERİYORLAR...

GÖL KIZLARI İŞARET DİLİYLE SEVGİ MESAJI VERİYOR!

 

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü’nün destek takımı 'Göl Kızları' maçlarda işaret diliyle sevgi, barış ve fair-play mesajları veriyor.

 

Büyükçekmece’nin mucize takımı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın bu yıl Süper Lige çıkması ile beraber kurulan destek takımı 'Göl Kızları', şovlarıyla sporseverlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

 

Her maçta özel bir şov sergileyen Göl Kızları, Anadolu Efes karşılaşmasında 3. periyodun sonunda “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde işaret diliyle sevgi, barış ve fair-play mesajları verdi.

 

Danslarıyla seyircileri coşturmayı bilen Göl Kızları takımının koordinatörü Manolya Süer, “Bugüne kadar kültür ve sanat şehri olarak tanınan Büyükçekmece, basketbol takımıyla da sporda sevgi, barış ve fair-play’in şehri olarak anılmaya başlanacak.

 

Her maça özel bir şov hazırlıyoruz. Bu maçta da, spor yapmak isteyen ama yapamayan, dans etmek isteyen ama edemeyen, şarkı söylemek isteyen ama söyleyemeyen birçok engelli arkadaşımız için bir şov hazırladık.

 

Biz ‘Göl Kızları’ ekibi olarak Büyükçekmece bölgesinde engellilere yönelik faaliyet sürdüren birçok dernek ve eğitim merkezine küçük de olsa bir katkıda bulunmak, konuya ilgi çekmek ve beraberlik mesajını vermek istedik” dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR