GÖKHAN GÖNÜL ARTIK BEŞİKTAŞLI! ÜNLÜ FUTBOLCUDAN F.BAHÇE'YE 'DERS GİBİ' REST!

TAM 9 SEZON FENERBAHÇE'NİN FORMASINI GİYEN, MİLLİ TAKIMIN SAĞ BEKİ GÖKHAN GÖNÜL KENDİSİNİ BEŞİKTAŞLI YAPAN SÖZLEŞMEYİ İMZALADI VE YENİ FORMASINI GİYDİ. GÖKHAN GÖNÜL'E AZİZ YILDIRIM SON ANDA TEKLİFTE BULUNDU AMA...

AZİZ YILDIRIM'IN DAHA YÜKSEK TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ!

 

Türk futbolunda yılın transfer anlaşması bugün resmen açıklandı... Milli futbolcu Gökhan Gönül, 9 sezon forma giydiği Fenerbahçe'den ayrılarak ezeli rakip Beşiktaş'a transfer oldu.

 

Siyah beyazlı kulüp, bugün resmi siteden Gökhan Gönül'ün siyah beyaz formalı fotoğraflarını paylaştı. Haftalardır futbol gündeminin 1 numarasında yer alan bu transferin perde arkasında yaşananlara kısaca göz atalım…

 

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasındaki iplerin kopmasına yol açan olay; başkan Aziz Yıldırım'ın tecrübeli futbolcuya, "Transfer görüşmelerine menajerin Ahmet Bulut'la gelmeyeceksin" demesi oldu.

 

Sonrasında Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemekte 'isteksiz gibi' davranması ve mali koşullarda pazarlığa yanaşmaması Gökhan Gönül'ü tarihi kararın eşiğine getirdi. Tecrübeli futbolcu bu gelişmelerin ardından menajeri Ahmet Bulut'a tam yetki vererek kendisine kulüp bulmasını istedi.

 

Ahmet Bulut yurt içi ve yurt dışında çok sayıda kulüple görüştü. En iyi teklif Beşiktaş'tan geldi. Siyah beyazlı yönetim, 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 1 milyon 710 bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerince Gökhan Gönül 'evet' dedi ve yılın transferi gerçekleşti.

 

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, pazarlıklar sırasında Gökhan Gönül'e yıllık 2 milyon 250 bin Euro teklif ettiği, ancak tecrübeli oyuncunun bu öneriyi reddedip Beşiktaş'ı seçtiği öğrenildi.

YORUM YAP
YORUMLAR