Gökberk Demirci ve Özge Yağız'dan ayrılık sorusuna yanıt

Yemin dizisinde tanışıp aşık olan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çifti ayrılıklarının ardından yeniden biraraya gelerek sevenlerini mutlu etmişti.

Yemin dizisinde canlandırdıkları Emir ve Reyyan karakterleriyle ünlenen Gökberk Demirci ve Özge Yağız çiftinin dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü. Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra bir süre birlikteliklerine devam edip sonra ayrılan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çifti birlikte bir defileye katıldı.

YEMİN'İN AŞIKLARI ÖZGE YAĞIZ VE GÖKBERK DEMİRCİ TESADÜFEN BARIŞTI

Geçtiğimiz günlerde yeniden başlayan ilişkileriyle ilgili konuşan çift tesadüfen karşılaştıktan sonra barıştıklarını açıklamıştı. Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yeniden biraraya gelmesi hayranlarını mutlu etmişti.

En son Haluk Bilginer'li Baba dizisinde rol alan ve Behzat Ç'nin yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Özge Yağız dizi seti yoğunluğunun arasında sevgilisi Gökberk Demirci ile bir defileye katıldı.

"BİZ MUTLUYUZ"

Magazin basınının sorularını yanıtlayan oyuncu çift birlikteliklerinin çok mutlu devam ettiğini söyledi. Ayrılıkları ile ilgili yöneltilen soruya Gökberk Demirci "Biz mutluyuz" demekle yetinirken Özge Yağız'dan romantik bir cevap geldi.

AYRILIK SORUSUNA ŞİİRLİ YANIT

Özge Yağız yaşadıkları ayrılıkla ilgili soruya Attila İlhan'ın şiirine gönderme yaparak "Ayrılıklar da sevdaya dahil" söyleriyle yanıt verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR