Gittikleri mekanda darp edilen Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Söylemezsem Olmaz'a konuştu

Oyuncu çift Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, gittikleri mekanda saldırıya uğramış ve Fersoy ağır darp almıştı.

Gittikleri mekanda darp edilen Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner, ağır darbe almışlar ve adeta ölümden dönmüşlerdi. Olay anına dair görüntülerin ortaya çıkmasının ardından mağdur çift, Söylemezsem Olmaz programına canlı yayınla bağlanarak yaşadıklarını anlattılar.

Canlarının acıdığını ve çıkan olayla bir ilgilerinin olmadığını belirten Öner, şunları söyledi:

'Maalesef her gün bu kabusla uyanmak o kadar can acıttı ki. Biz bu kadar haklı ve mağdur olmamıza rağmen kurtulamıyoruz. İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabilir, şaşırıyoruz. Biz dışarı çıkmak isteyip de çıkarılmadığımız zaman yayınlanmış sadece. Ceyhun masanın üzerine çıkıp yeter artık burada can güvenliğimiz yok dediğinde ismini anmak istemediğim şahıs, Ceyhun'un üzerine fırladı. 

Bu hikayeyi sanki Ceyhun küfür ediyormuş gibi yayınlamak o kadar alçakça ki... Kaç yıldır bu sektördeyiz. Buna kim inanır? Bütün görüntüleri yayınlasınlar. Biz kalktıktan sonra bir hesap kavgası yaşanmış. Arbede çıktı. Ceyhun dedi ki biraz hızlanalım arkadaşlar. Asansöre doğru gittiğimizde kim olduğunu bilmediğimiz bir kişi, çıkmamıza engel oldu.

Mekan sahibi bizi aradı defalarca özür diledi. Fakat gerekenin yapılacağını söylediği halde o insanlar o mekanda çalışmaya devam ediyorlar. Şikayetçi olduk. Avukatımız vasıtasıyla savcılığa şikayet dilekçemizi verdik. Gereken işlemler yapıldı. Hukuki süreç başladı.

Aslında oradaki amaç özellikle bizi bırakmamak değil. Orada bulunan kimseyi bırakmamak.'

Eşinin ardından yayına bağlanan Fersoy ise, kendisinin küfür etmediğini belirterek şunları söyledi:

'İnanılır gibi değil. Evlenmeden önce 3-4 yıl işletmecilik yapmıştım o yüzden bu işleri biliyorum. Bu görüntülerin yayınlanması beni çok üzdü. Küfür etmedim, polis çağıracağım burayı kapattıracağım dedim.'

YORUM YAP
YORUMLAR