Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül'ün annesini canlandıracak isim belli oldu

Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün Gecenin Ucunda dizisinde annesini canlandıracak isim Ebru Aykaç oldu.

Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül ara verdiği ekranlara geri dönüyor. Neslihan Atagül, Star TV'de ekrana getirilecek olan Gecenin Ucunda dizisinde başrol olarak yer alacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Gecenin Ucunda" dizisinin çekimleri ay sonunda başlayacak. TMC Film ile Âlim Yapım'ın imza atacağı "Gecenin Ucunda" dizisi yeni sezonun en çok merak edilen projelerinin başında geliyor. Barış Erçetin'in yöneteceği dizi Star'da seyirciyle buluşacak. Peride Celal'in aynı adlı eserini günümüze iki usta kalem Başar Başaran ile Emre Özdür uyarladı.

Neslihan Atagül (Macide) ile Kadir Doğulu'nun (Kazım) başrolünü paylaşacağı dizide Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Levent Özdilek, Bertan Asllani, Şencan Güleryüz, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Gonca Yakut ve Şeyda Bayram'dan oluşan güçlü bir kadro rol alacak.

Ay sonunda sete çıkması planlanan dizide Macide'nin annesine başarılı bir oyuncu hayat verecek. Ebru Aykaç, Macide'nin eski bir saraylı olan annesi Şermin'i canlandıracak.

YORUM YAP
YORUMLAR