GALATASARAYLI TARAFTARLAR SNEİJDER'E DESTEK İÇİN ŞU ANDA MEŞALELERLE FLORYA'DA!

GALATASARAY YÖNETİMİNİN ÇEŞİTLİ NEDENLERLE TAKIMIN EN İYİ FUTBOLCUSU WESLEY SNEİJDER'E YAKLAŞIK 2 MİLYON LİRA CEZA KESMESİ ÜZERİNE, FUTBOLCUNUN AYRILMASI GÜNDEME GELİNCE TARAFTARLAR İSYAN ETTİ...

SON DAKİKA!.. GALATASARAY TARAFTARI PATLADI, FLORYA'YI BASTI!

 

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen yüzlerce taraftar, Galatasaray yönetimini istifaya davet ederken, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'e destek verdi.

 

Sosyal medya üzerinden Galatasaray yönetimine defalarca istifa çağrısında bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar bu kez Florya’da buluştu.

 

Uzun süredir, sosyal medyada Galatasaray yönetimine tepki gösteren ve istifaya davet eden sarı-kırmızılı taraftarlar, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi.

 

Yüzlerce taraftar, Başkan Dursun Özbek ve yönetimi protesto ederek, istifaya çağırırken, birkaç gündür takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’e için ise sevgi gösterisinde bulundular.

 

Twitterda #CumaSaat8deFlorya hasthagi açan taraftarlar protestoyu Cuma günü yapmayı planlıyordu ancak yönetime karşı taraftarın sesinin her geçen gün yükselmesi nedeniyle protesto erkene alındı.

 

Bugün gerçekleştirilecek protesto öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri önüne TOMA geldiği gözlendi. Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemi alması bekleniyor.

YORUM YAP
YORUMLAR