GALATASARAY TARAFTARLARINA BÜYÜK ŞOK! SARI KIRMIZILILAR İSVİÇRE'Yİ KARIŞTIRDI!

SEZON BAŞI HAZIRLIK KAMPININ İLK ETABINI İSVİÇRE'DE YAPACAK OLAN GALATASARAY TAKIMI, THY'NİN ÖZEL UÇAK SEFERİ İLE BASEL'E GELDİ. TAKIMLARINA DESTEK İÇİN HAVALİMANININ YOLUNU TUTAN SARI KIRMIZILI TARAFTARLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI.

Sezon başı hazırlık kampının ilk etabını İsviçre'de yapacak olan Galatasaray takımı, THY'nin özel uçak seferi ile Basel'e geldi. Takımlarına destek için havalimanının yolunu tutan sarı kırmızılı taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. G.Saraylı futbolcuları göremeyen taraftarlar bu takım otobüsünün peşine düşünce İsviçre karıştı.

 

Basel'in Fransa ve Almanya sınırında olması nedeniyle İsviçre dışında 2 ülkeden de gurbetçi taraftarlar Galatasaray takımını karşılamak için havaalanına geldi.

 

Galatasaray'ı, Basel'de karşılamaya 200'e yakın sarı kırmızılı taraftar da havalimanının yolunu tuttu. Ancak Galatasaray taraftarı, İsviçre'de hayal kırıklığına uğradı.

 

Futbolcuları ve takımlarını uzaktan da olsa görmek adına kilometrelerce yol gelen Galatasaray taraftarı 'güvenlik önlemi ve değişikliği' ile şoka uğradı.

 

Galatasaray kafilesi Basel Havaalanında normal çıkış kapısından değil güvenlik önlemi nedeni ile özel olarak aprondan çıkış yaptı.

 

Öte yandan Galatasaray takımı için İsviçre'de alınan özel güvenlik önlemleri nedeni ile sarı kırmızılı futbolcuları havaalanında göremeyen Galatasaray taraftarı İsviçre'de trafiği durdurdu.

 

Takım otobüsünün önünü keserek Sneijder ve sarı kırmızılı futbolculara sevgi gösterisinde bulunan Galatasaray taraftarı İsviçre'de 3-4 dakika trafiğin durmasına neden oldu.

 

Takım otobüsünün çıkış yaptığını gören Galatasaray taraftarları arabaları ile 3-4 km ileride futbolcuları taşıyan otobüse yetişti.

 

YORUM YAP
YORUMLAR