FRANSA POLİSİ UYARDI: ABDESLAM SALAH'I GÖRÜRSENİZ MÜDAHALE ETMEYİN BİZİ ARAYIN

PARİS'TE IŞİD'İN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KATLİAMLARIN SORUMLULARINDAN OLARAK GÖSTERİLEN 3 FRANSIZ KARDEŞTEN FİRARDA OLANIN BELÇİKA'DA YAŞADIĞINI ANCAK KAYIPLARA KARIŞTIĞINI BELİRTEN POLİS, HALKTAN YARDIM İSTEDİ...

 

ÜÇ KARDEŞTEN BİRİ ÖLDÜ, BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ KAÇTI!

 

Fransız polisi, başkent Paris'te 13 Kasım akşamı meydana gelen kanlı saldırılarla ilgisi olan 3 kardeşten birinin kaçmış olabileceğini ve arandığını duyurdu.

 

TERÖRİSTLER İLK KEZ MÜZİĞE SALDIRDI PEKİ NEDEN? U2'NUN SOLİSTİ BONO CEVAPLADI, TIKLAYIN

 

Sputnik'in haberine göre Belçika da uluslararası yakalama emri çıkardı. Öte yandan ölü sayısı 132'ye yükseldi.

 

PARİS'TE KONSER SALONUNDAKİ KATLİAM SALDIRISININ VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI!

 

Fransa'nın başkenti Paris'te art arda saldırılar gerçekleştiren ve 132 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan 7 saldırgandan 2'sinin kardeş olduğunu ve saldırıyla bağlantısı olan 3. kardeşin kaçmış olabileceği belirtildi. 

 

PARİS SALDIRGANLARININ ÜÇÜNÜN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

 

Paris Savcısı, 3 erkek kardeşin önceki akşam meydana gelen ve 132 kişinin ölümüne yol açan saldırılarla ilgisi bulunduğunu, bu kişilerden birinin olay yerinde öldüğünü, diğerinin Belçika'da gözaltına olduğunu, bir diğerinin de kaçtığını açıkladı.

 

VİDEO HABER-İŞTE PARİS METROSUNDA SALDIRI VE DEHŞET ANI, TIKLAYIN

 

Sputnik'in bildirdiğine göre Fransız polisi tarafından yayımlanan bilgilerde adı Abdeslam Salah olarak geçen zanlının saldırıyla bağlantısı tam olarak netleşmedi. Gözaltına olan kardeşin de Bataclan konser salonuna taşıyan siyah aracı kiralayan kişi olabileceği tahmin ediliyor.

 

FRANSA'DA YAŞANAN KANLI SALDIRIDA SALDIRGANLAR O SLOGANI ATTI!

 

Halktan bu şahsı gördükleri takdirde en yakın güvenlik gücüne haber vermelerini isteyen polis, Abdeslam Salah'ın 1.75 metre boyunda ve kahve rengi gözlü olduğunu belirtip, 15 Eylül 1989'da Belçika'da doğduğu bilgisine yer verdi.

 

PARİS'TEN DEHŞETİ ANLATTI: HERKESİ KESİYORLAR, TIKLAYIN

 

Sputnik'in haberine göre, zanlının oldukça tehlikeli olduğu uyarısı yapılan açıklamada, bu şahsı görenlerden, terör saldırıları sonrası acil oluşturulan '197' numaralı telefon hattını aramaları ve kendilerinin kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunmamaları istendi.

 

KATLİAMIN TÜRK TANIĞI KONUŞTU: HERKES ÖLÜ TEKLİDİ YAPMAYA ÇALIŞTI, TIKLAYIN

 

Saldırıyı gerçekleştiren intihar bombacılarından birinin 29 yaşındaki Omar Ismail Mostefai olduğu açıklanmıştı. Sırbistan’da yayın yapan Blic gazetesi, ikinci intihar bombacısının 25 yaşındaki Ahmed Almohammad olduğunu ve Almohammad'ın Sırbistan üzerinden Avrupa’ya gittiğini yazmıştı.

 

Le Figaro gazetesi de üçüncü saldırganın 1990 doğumlu Abbdulakbak B. olduğunu öne sürmüş ve saldırganın Yunanistan üzerinden Fransa’ya geçtiğini belirtmişti.

 

 

BU GENÇ ADAM PARİS SALDIRISINDAN CEP TELEFONU SAYESİNDE KURTULDU, TIKLAYIN

 

Belçika basını da iki saldırganın Brüksel'de yaşayan Fransa vatandaşları olduğunu öne sürmüştü.

 

PARİS'TE BATACLAN KONSER SALONUNDAN 100 ÖLÜ ÇIKARTILDI, TIKLAYIN

 

Nitekim Paris Savcısı François Mollins, saldırıyı düzenleyen intihar bombacılarından en az üçünün Fransız olduğunu, bunlardan ikisinin de Belçika'da yaşadığını doğruladı.

YORUM YAP
YORUMLAR