Flash TV'de Seyhan Soylu'nun programında bomba açıklamalar

Yenilenen Flash TV'de hafta içi her gün saat 15.00'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programında, ünlü ve donanımlı katılımcılar her gün çarpıcı konuları gündeme taşıyor.

 

Flash Tv’de ‘’ Seyhan Soylu ile ALSANA HABER ‘’ en çok konuşulan program olma özelliğini kaybetmiyor.

Farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil etmeye devam ediyor. Nihat Doğan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci’nin ardından bu haftada programa ünlü magazin duayenlerinle anlaştı. 

Başarılı gazeteci Nurcan Sabur pazartesi, MGD kurucu başkanı Nurettin Soydan Salı günleri, Çarşamba günleri Bilal Özcan, Perşembe günleri Erol Köse, Cuma günleri Ali Eyüpoğlu ile anlaşma yapıldı. 

Seyhan Soylu;’’ ALSANA HABER programı yepyeni format. Biz magazin, siyaset ve gündem haberleri insanları kırmadan, incitmeden ama gerçeğin ta kendisini izleyiciye sunuyoruz.

Biz ‘’Olacak O kadar TV’nin ‘’ ( Z ) kuşağı bir program yapıyoruz. Bizi evdeki, iş yerindeki, genç, yaşlı her kesimden, her ekonomik profilden izleyiciye ulaşan bir program.’’ derken ekranda reytingin kokusunu iyi teneffüs eden bir moderatör olduğunu da bugünkü programdaki açtığı dosya ile ortaya koydu.

• BUGÜN SEYHAN SOYLU HELALLEŞME GÜNÜ DEDİ İBRAHİM TATLISES TACİZ DAVASINI AÇTI ORTALIK KARIŞTI: 

Gazeteci Nurettin Soydan ve programın yapımcısı, modoretörü Seyhan Soylu...

Seyhan Soylu magazin gazetecisi Nurettin Soydan’a “Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay’ a sarkıntılık ettiğini düşünüyor ve inanıyor musun? “

Nurettin Soydan; “Mehmet Ali’nin yürümediği bir bayan var mıdır? Sormak lazım. İbrahim Tatlıses’ten bir adım daha öte çapkındır. Her kuşun eti yenmez. Mali’nin de itiraf ettiği gibi Ece Ronay Z kuşağına çattık dedi. Bu kadar deşifre olacağını bilmiyordu. “

Seyhan Soylu; “Ünlü figürler için Çapkınlık riskli mi? ‘’ 

Nurettin Soydan; “Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki hiçbir şey gizli kalmıyor. “

Seyhan Soylu; “Bundan önceki sanat camiasındaki kadınlarında, İbrahim Tatlıses’in de çapkınlıkları, tacizleri gündeme geldi.

Mesela Sibel Gökçe, Serpil Benay taciz ve cinsel istismar konularıyla ilgilikonularda gündeme gelmişti. Dilan Çıtak’ın annesi de yıllarca kadın İbrahim Tatlıses bana tecavüz etti taciz etti dedi ve babalık davası neticesinde bu benim kızımdır diyerek kabul ettirdi. 

Sibel Gökçe’nin bana tecavüz etti diye iddiası vardı. “ derken Nihat Doğan’ da “İbrahim Tatlıses bir şey yapmışsa bu 30 yıl sonra söylenilecek bir şey mi?” yorumunda bulundu. 

Seyhan Soylu olayları birinci ağızdan anlatması için canlı yayında hemen Sibel Gökçe’ yi aradı. Ve o dönem bir televizyon programında iddialarını dile getiren Sibel Gökçe’ ye “Konu ünlüler camiasında da Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve siyasetçilerin birbiriyle helalleşmesi gibi magazin ve sanat dünyasında da böyle bir ‘’ HELALLİK SÜRECİ ‘’ harekatı başlar mı? Acaba diyorum İbrahim Tatlıses sizinle helalleşir mi, siz ibo’ya helallik verir misin?“ sorusunu yöneltti.

SERPİL BENAY DA YAYINA BAĞLANDI VE...

Sibel Gökçe ise “Benden önce daha çok kişi vardır İbrahim Tatlıses’in helalleşeceği, Ooobana sıra gelene kadar. İbrahim beyin hayatında bu tür olaylar çok var. Ben zaten her şeyi geçmişte bıraktım. Birçok insanı affettim. 

İbrahim Tatlıses yüzünden 8 sene de çalışamadım, Her yerden engellendim. Seyhancığım o kötü günlerimi sende biliyorsun. O süreçte, bana yardımcı oldun. Ve Kapımı çalan tek kişiydin.” dedi ve Seyhan Soylu’ nun yarın ki canlı yayın davetini kabul etti.

İbrahim Tatlıses’in tecavüz iddialarında adı geçen bir diğer isim ise Serpil Benay da canlı yayına bağlanarak o dönem başına gelenleri anlattı.

Serpil Benay “Ben o tarihte yapımcılığı sana ait bir Televizyon programında bu konuyu anlatmak için çıkmıştım. İbrahim Tatlıses’te o kanalda program yapıyordu. Ben İbrahim Tatlıses ile ilgili iddiamı programda söylerken bir anda İbrahim Tatlıses talimatıyla yayın kesildi. 

İlk defa Türkiye’de bir televizyon kanalının ekran karardı. Ben olayı üstü kapalı anlatırken Hasan Bora telefona bağlandı.Evet o tarihte aynı Sibel Gökçe gibi bende yasaklandım. 

Bana ‘’ Tv kanalı böyle bir talimat geldi. Ben de yaptım dedi. Ben orada neler yaşadığımı, İbrahim Tatlıses tarafından nasıl aç kaldığımı ve nasıl parasız kaldığımı açıklayacaktım.Ama orada da başıma gelenleri anlatmama müsaade edilmedi.” açıklamasında bulundu.

Seyhan Soylu; “Serpil Benay İbrahim Tatlıses seni niye susturdu?” diyerek can alıcı soruyu yöneltti.

Serpil Benay;“ Ben O tarihte, Büyük bir gazinoya assolist olmayı hayal ederken İbrahim Talıses’ in talimatıyla benim işim iptal oldu. Eğer ben İbrahim Tatlıses’ in gönlünü hoş etseydim daha farklı olurdu.Ve o gazinoya assolist olurdum.” diyerek gündem yaratacak sözlere damga vurdu.

SİBEL GÖKÇE’ DEN “HAKAN URAL’ DA SİBEL CAN İLE İDDİALAR YÜZÜNDEN EVLENMEK ZORUNDA KALDI” İDDİASI

Seyhan Soylu aynı anda İbrahim Tatlıses’in mağduru olduğunu iddia eden Oryantal dans hocası Sibel Gokçe’ye can alıcı soruyu sordu. ‘’ Sibel Gökçe bu senin olayların ilk mi? Başkalarının başına gelmedi mi?’’ gazeteci Nurettin Soydan Sibel Gökçe’ye sorulan soruya yorum katarak araya girdi...

Nurettin Soydan; ‘’Hakan Ural ve Samra Sökmen olayını hatırlarım. Bu tür olaylar geçmişte çok kişinin başına geldi. O günün ünlü kadınları korkardı, bunu dile getirmek istese bile getiremez, engellenirdi. Hakan Ural Samra Sökmen iddiaları vardı, bu yüzden Sibel Can ile alelacele araya giren hatırlı dostlar girdi ve evlenmek zorunda kaldı. 

Yazılı basında birçok yerde sayfa sayfa yer aldı bu haber. O dönem çok hatırlı kişilerin araya girmesiyle. Ve Samra Sökmen’ inde benzer açıklamaları onunda sanat hayatını bitirdi. Bu camiada da aynı siyasetteki gibi ciddi bir helalleşme süreci olması lazım” dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR