FLAŞ! YANGIN, İVANA SERT'İN STÜDYOSUNDA ÇIKTI, SEDA SAYAN'A SIÇRADI

SHOW TV'DE ÇIKAN VE SEDA SAYAN'IN YAYINA ENGEL OLAN YANGININ, İVANA SERT'İN 'BU TARZ BENİM' PROGRAMININ STÜDYOSUNDA BAŞLADIĞI VE ORADAN SEDA SAYAN'IN STÜDYOSUNA SIÇRADIĞI ÖĞRENİLDİ.

MAGAZİN DUAYENİ'NİN ÖZEL HABERLERİNİ KULLANIRKEN İNTERNET SİTEMİZİ KAYNAK GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

 

ÖZEL HABER - Az önce, Seda Sayan'ın programının çekildiği Sefaköy'deki Ciner Stüdyoları'nda tam programın başlama saatinde yangın çıktı.

 

Yangının çıktığı stüdyonun, banttan yayınlanan Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun katıldığı 'İşte Benim Tarzım' isimli programa ait olduğu öğrenildi.

 

O programın çekimlerinin Salı ve Cumartesi günleri yapıldığı ve bugün çekim için stüdyonun kullanılmadığı kaydedildi. Yangının boş olan stüdyoda elektirk kontağından mı yoksa başka bir sebepten mi çıktığı henüz bilinmiyor. 

 

Tam saat 16.00'da Seda Sayan'ın yayınının başlayacağı sırada, İvana Sert'in stüdyosunda başlayıp, hemen yanında bulunan Seda Sayan'ın stüdyosuna sıçrayan yangın nedeniyle ünlü sanatçının programı iptal edildi ve Show TV yayını, 'Fatih, Harbiye' dizisinin tekrar bölümüyle devam etti.

 

Ciner stüdyolarında ise yangın paniğiyle, hemen Seda Sayan'ın stüdyodaki izleyicileri tahliye edildi. Seda Sayan'ın konukları Uğur Aslan ile Tuğba Özerk de aceleyle stüdyo binasından dışarıya çıktılar.

 

Teknik ekip, kurtarabildiği ekipmanları stüdyoların dışına taşırken, yangın tüpleriyle alevlere müdahale edilmeye çalışıldı. 

 

Büyüyen alevler ancak itfaiyenin gelip, çalışmasıyla kontrol altına alınabildi. Alevler söndürüldü ancak yoğun duman sebebiyle stüdyolara girilemiyor...

YORUM YAP
YORUMLAR