FLAŞ!.. YAĞMUR TANRISEVSİN OYUNCU DEĞİLDİ!

BUGÜNE KADAR ÇOK SAYIDA İSMİ DİZİ VE SİNEMA PİYASASINA KAZANDIRAN, ÜNLÜ OYUNCULARIN KAYITLI OLDUĞU CAST AJANSININ SAHİBİ TÜMAY ÖZOKUR, KENDİ KEŞFETTİĞİ YAĞMUR TANRISEVSİN'LE İLGİLİ AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ...

MENAJERİ YAĞMUR TANRISEVSİN'E DAVA AÇIYOR

 

BUGÜN gazetesinden Okan Işık'ın haberine göre oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hizmet alamadığını gerekçe göstererek menajeri Tümay Özokur ile yollarını ayırdı. Tümay Özokur ise, “Onu şöhret yaptım. Daha nasıl hizmet bekliyor? 3 yıllık anlaşması var; tazminat davası açıyorum” dedi.

 

Son dönemin yıldız oyuncusu Yağmur Tanrısevsin dün Twitter üzerinden menajeri Tümay Özokur’dan ayrıldığını açıkladı.

 

Hizmet alamadığını belirten Yağmur Tanrısevsin’in bu söylemine, onlarca kişiye şöhretin kapısını aralayan Tümay Özokur içerlediğini belirtip, ilk kez BUGÜN’ün acar muhabiri Okan Işık'a konuştu.

 

OYUNCU DEĞİLDİ SIFIRDAN İLGİLENDİM

 

Verdiği hizmetin arkasında durduğunu söyleyen Tümay Özokur şöyle konuştu: “Yağmur Hanım’la tanıştığımda oyuncu değildi. Çalışma arkadaşlarımdan biriyle ajansıma yemeğe gelmişti. ‘Güzel  kızsın gel seni oyuncu yapayım’ diye başlayan bir süreçten geçti. Sıfır kilometreyken alıp fiziğinden sosyal statüsüne kadar her şeyiyle ilgilendim. Daha nasıl bir yatırım yapayım. Evde mi hizmet bekliyor? Yemeğini yapmak, uyutmak gibi şansım yok. Ben kimsenin asistanı değilim.”

 

3 YILLIK ANKAŞMAMIZ VAR

 

Yağmur Tanrısevsin’in ihtar çekerek ajanstan ayrılamaya cağını belirten Tümay Özokur, “3 yıllık anlaşmamız var. Hukuki süreci başlattım. Tazminat davası açıyorum. Karı-koca bile boşandım demekle boşanamıyor” dedi.

 

Okan Işık- Bugün Gazetesi

YORUM YAP
YORUMLAR