FLAŞ!.. TÜRKİYE GÜZELİNE 'REYTİNG' SUÇLAMASI!

'ASLA VAZGEÇMEM' DİZİSİNDE BAŞROLDE OYNAYAN 2015 TÜRKİYE GÜZELİ AMİNE GÜLŞE, DİZİNİN REYTİNGLERİNİ DÜŞÜRMEKLE İTHAM EDİLİYOR. GÜNEŞ GAZETESİNİN HABERİNE GÖRE TOLGAHAN SAYIŞMAN ROL ARKADAŞINI İSTEMİYOR!

REYTİNGİN DÜŞMESİNDEN TÜRKİYE GÜZELİ Mİ SORUMLU?

 

'Asla Vazgeçmem' dizisinde başrol krizi çıktı... Güneş gazetesinde yayınlanan habere göre, başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'ın, düşük reytinglerden partneri Amine Gülşe'yi sorumlu tuttu.

 

Yakışıklı oyuncunun 2015 Türkiye güzeli Amine Gülşe'nin yerine eski sevgilisi Merve Boluğur'la oynamak için kulis çalışması yaptığı konuşuluyor.

 

Amine'yi dışladı Merve'yi istiyor

 

Lale Devri dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından Show TV'de yayınlanan 'Asla Vazgeçmem' dizisiyle setlere dönen Tolgahan Sayışman'ın, partneri Amine Gülşe'yle arasında büyük kriz yaşanıyor.

 

Dizinin başlarında güzelliğinden çok etkilendiği 2014 Türkiye Güzeli seçilen Gülşe'yle çalışacağı için çok mutlu olan oyuncu, son haftalarda ise 'U' dönüşü yaptı.

 

Peşinden koştuğu Gülşe'nin ilk oyunculuk deneyiminde beklentiyi karşılayamadığı iddiaları ve kendisine soğuk davranması Tolgahan Sayışman'ın fikrini değiştirdi.

 

Amine Gülşe'nin annesi sete geldi

 

Dizinin reytinglerinin düşük olmasında Amine Gülşe'nin payı olduğunu savunan Tolgahan Sayışman, rol arkadaşına kötü davranmaya başladı.

 

Durumdan rahatsız olan Amine Gülşe, sete annesini getirmeye başladı. Tolgahan Sayışman'ın, yaşanan gelişme üzerine "Ben artık Amine'yle çalışmak istemiyorum. Başka bir oyuncuyla reytingler de yükselebilir. Mesela Merve Boluğur şu an çalışmıyor, onu ekibe alabiriz" dediği iddia edildi.

YORUM YAP
YORUMLAR