FLAŞ! MAÇLARIN TÜMÜ 1 HAFTA ERTELENDİ!

FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMINA GEÇEN CUMARTESİ AKŞAMI RİZESPOR MAÇI SONRASI TRABZON HAVALİMANI'NA GİDERKEN YAPILAN SUİKAST GİRİŞİMİNDEN SADECE OTOBÜS ŞOFÖRÜ DEĞİL TÜRK FUTBOLU DA YARA ALDI, LİGLER TATİL...

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Ligi

1 hafta süreyle erteledi.

 

Rize Spor maçından sonra İstanbul'a hareket etmek üzere Trabzon havalimanına doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesine yapılan suikast girişiminin yankıları sürüyor.

 

Dün Fenerbahçe'nin 17'inci hafta maçının ertelendiğini duyuran Futbol Federasyonu bugün aldığı kararla 17'inci haftanın tüm maçlarının ertelendiğini açıkladı.

 

Bu kararla 27. hafta oynanacak maçların tarihleri 1 hafta kaydırılmış oldu. Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası futbol ailesi bugün İstanbul'da toplandı.

 

İlk toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören bugün Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı Beykoz-Riva'da yer alan TFF Merkezi'nde olayları masaya yatırdı.

 

Bu toplantının ardından saat 14.00'te Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Başkan Demirören ve Başkan Gümüşdağ ile bir araya geldi.

 

Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe kulübünün önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüştü.

 

Fenerbahçeli Yönetici Şekip Mosturoğlu bu haberi alır almaz, "Biz bu olayın failleri bulununcaya kadar ertelenmeli diyoruz. Ama futbol ailesinin bu yaklaşımı sevindirici" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR