FERİDE'YE ZOR VEDA!

BEĞENİLEN OYUNCU BERGÜZAR KOREL KARADAYI DİZİSİNDE CANLANDIRDIĞI HAKİME KARAKTERİ FERİDE'YE VEDA EDERKEN OLDUKÇA DUYGULANDI. BERGÜZAR KOREL DÜŞÜNCELERİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI...

BERGÜZAR KOREL'DEN ÇOK ZOR AYRILIK

 

Bergüzar Korel canlandırdığı Feride karakteri için veda yazısı yazdı ve takipçileriyle paylaştı...

 

Ekrana veda eden Karadayı adlı dizide Feride karakterini canlandıran Bergüzar Korel sosyal medya hesabından duygusal bir veda yazısı yayınladı.

 

Şimdiye kadar ekranda pek çok karakteri canlandıran başarılı oyuncu, Instagram hesabından dizideki 'Feride'ye özel yazı yayınladı.

 

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'da başrolü Kenan İmirzalıoğlu ile paylaşan Bergüzar Korel, şu sıralar hayli hüzünlü. 'Feride' karakterini oynadığı dizinin finali öncesi duygularını kaleme alan Bergüzar Korel, şöyle yazdı:

 

"Kalp çarpıntısıyla dolu bir gün"

 

"Setteki ilk günüm. Hakime hanım olarak ilk bakışım... Bir sürü soru işaretim ve korkularım var, kalıplarım var. Feride'yi çok az tanıyorum, hatta tanımıyorum bile... Korkularım mesafelerimi çoğaltırsa, ya bekleneni karşılayamazsam, ya Feride'yi anlayamazsam... Bir sürü soru, kalp çarpıntısıyla dolu bir gün..."

 

"Güçlü görünen ama..."

 

"Dün gibi aklımda... Her hafta endişelerim büyürken Feride'yi keşfediyorum. Güçlü ve dediğim dedik görünen her kadın gibi aslında ne kadar kırılgan, duygusal, ürkek, güvensiz, sevmeye ve sevilmeye açık kocaman bir kalbi olduğunu görüyorum..."

 

"En zor vedam Feride'ye olacak"

 

"Onu anladıkça daha kanlı canlı oluyor. Her cümlesini, her bakışını, her tepkisini elimden geldiğince dokunulabilir ve gerçek kılmak için her şey avuçlarımın içinde... Şimdi aradan geçen onca zamandan sonra bakıyorum aynada Feride'ye...

 

Son kez o olmak... Ve bir daha hiçbir zaman olamamak... Herkesten ayrılmak zor ama en zor vedam Feride'ye olacak, itiraf ediyorum..."

YORUM YAP
YORUMLAR