Ferhat Göçer'in sınıf arkadaşı Dr. Erkan Sarıyıldız da şarkıcı oldu

Besteci ve söz yazarı Dr. Erkan Sarıyıldız Fonksiyonel Tıp ve iç hastalıkları uzmanı ve Bağdat Caddesi Acıbadem Hastanesi'nin başhekimi.

Doktor Erkan Sarıyıldız, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde müzik korosu kurmuştu. O sırada Ferhat Göçer fakültenin Batı Müziği korosundaydı.  

Yıllar içerisinde, Dr Ferhat Göçer müzik alanında çok güzel ve başarılı işlere imza atınca, tüm sınıf arkadaşlarını konserine çağırdı. 

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Doktor Erkan Sarıyıldız...

Müzik korosunun kurucusu ve Ferhat Göçer'in sınıf arkadaşı Dr Erkan Sarıyıldız da bu konsere davet edilmişti . 

SINIF ARKADAŞI FERHAT GÖÇER‘İ SAHNEDE GÖRÜNCE ŞARKICI OLMA ARZUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ  

Dr Erkan‘ın küçük yaşlardan itibaren içinde var olan müzik aşkı, o konserde sınıf arkadaşı ve meslektaşı Ferhat Göçer’i izlerken, “Ben neden müzik yapmıyorum?" sorusu ile profesyonelliğe dönüştü.

Bir süredir kendi bestelediği söz ve müziklerle şarkılar üretip yayınlayan Dr Erkan, son single‘i “Gelincikler”le tekrar müzik piyasasına giriş yaptı.

ŞARKICILIK, DOKTORLUK MESLEĞİNİN STRESİNİ YOK EDİYOR . 

Doktorluk inanılmaz stresli ve insanı çok yıpratan bir meslek, gün içerisinde doğum, ölüm, hastalık, çaresizlik, umut, sevinç, kaygı bir çok duyguya tanıklık ediyor ve hatta bir çok duygunun tam merkezinde yer alıyoruz.

Bu  kadar stresin arasında, ruhuma en iyi gelen şey müzik, müzik beni hep tedavi ediyor ve müziğin herkesi tedavi edeceğine inanıyorum . 

MÜZİK ŞİFADIR, MÜZİK İLAÇTIR

Bana sık sık soruluyor, "Çok kıymetli bir hekimsiniz, neden müzik?"

İşte, besteci, söz yazarı ve şarkıcı Doktor Erkan Sarıyıldız'ın GELİNCİKLER isimli şarkısının klibi...

Bu soruya cevabım şudur:

"Gördüğüm tüm acılara ve sevinçlere hep müzik eşlik ettiği için, insan bedeninin şifasında müziğin de olduğuna inandığımdan dolayı 'müzik şifadır, müzik ilaçtır' felsefesinden yola çıkarak müzik yapmayı çok seviyorum.

Ve 'Gelincikler' isimli son şarkım da, ruhunda acısı olana, ruhunda sevinç olana, bedeninde yara olana, umudu bitene ve umut arayana hediye ettiğim bir şarkıdır . 

Hepimize iyi gelmesi dileğimle." 

YORUM YAP
YORUMLAR