Fenomen dizilerde başrolu reddeden ünlüler

Dizilerin oyuncu kadrosu hazırlanırken roller başta başka kişilere teklif edilebiliyor. Ancak bazı dizilerin karakterleri, o rolü reddedenlerin büyük bir şöhret kaybetmesine neden oldu.

Bugünün ünlü isimlerinden bazıları, zamanında reddettikleri rollerle büyük bir şöhreti kaçırmış oldular. Bu rolleri kabul eden isimler ise halen performanslarıyla anılan kişiler olarak dizi tarihine yerleştiler.

Fenomen dizilerde başrol fırsatını kaçıran 5 isim ve o roller sırasıyla şöyle:

1 - MURAT HAN / EZEL - EZEL

Oyuncu Murat Han, Ezel dizisinde Ezel'i oynaması için teklif almıştı. Ancak o rolü kabul etmeyince karakter manken/oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na kalmıştı.

2 -ZEYNEP BEŞERLER / EZEL - EYŞAN

Aynı dizide Eyşan rolü de Zeynep Beşerler'e teklif edildi. Eğer oynasaydı büyük bir şöhret elde edecek olan Beşerler, bu karakteri reddederek manken/oyuncu Cansu Dere'nin önünü açmış oldu.

3 - CENK TORUN / KURTLAR VADİSİ - POLAT ALEMDAR

Çılgın Bediş dizisiyle şöhreti elde eden Torun, yıldızını parlatıp Oktay unvanından kurtulmak için eline geçmiş olan şansı, teklifi reddederek kaybetti. Rol de Necati Şaşmaz'ın oldu.

4 - AÇELYA ELMAS / İKİNCİ BAHAR - GÜLSÜM

Nurgül Yeşilçay'ın henüz yeni bir mezunken oynadığı Gülsüm rolü ilk olarak Açelya Elmas'a gitti ancak o, bu karakteri reddetti. Yeşilçay bu rolü oynadı ve Asmalı Konak dizisinde başrolü kapattı.

5 - CAN NERGİS / HERCAİ - MİRAN

Başarılı oyuncu Can Nergis, Hercai dizisindeki Miran karakterini reddetmeseydi şu an Akın Akınözü'nün sahip olduğu şöhreti kaybetmişti.

YORUM YAP
YORUMLAR