Falcao G.Saray'a ne zaman geliyor, belli oldu!

Günlerdir milyonlarca Galatasaray taraftarının İstanbul'a gelmesini beklediği Kolombiyalı yıldız fulbolcunun transfer durumuyla ilgili en son durum ortaya çıktı.

Galatasaraylı taraftarlar Monaco’nın kaptanı Falcao’nun transfer edilmesini dört gözle beklerken ünlü futbolcunun durumuyla ilgili en net haber bir iç mimardan geldi.

Dünyaca ünlü isimlerin ve Falcao'nun eşinin arkadaşı olan Türk mimar Şafak Çak dün İstanbul’dan Monaco’ya gidip Falcao ile buluştu ve görüştü.

Instagram'dan Kolombiyalı golcüyle birlikte fotoğraf paylaşan koyu Galatasaray taraftarı Şafak Çak fotoğrafa İngilizce, "Yakında barbeküye bekliyorum" yazdı. Falcao da Çak'ın bu paylaşımını beğendi.

Radamel Falcao ve Şafak Çak dünkü görüşmede...

Şafak Çak bir diğer paylaşımında ise Falcao’nun hala neden Galatasaray’a gelemediğini anlatan ve transferin hangi şartlarda gerçekleşebileceğini vurgulayan şu paylaşımı yaptı:

“Büyük Galatasaray taraftarı: 7 senedir çalıştığım JLO’nun Antalya konserini bırakıp, dün yüzyüze görüşmek için geldim. Beni tanıyanlar ne derece vatansever olduğumu bilir ki; elimden geleni fazlasıyla yaptım. Bu saatten sonra menajer Ahmet Bulut’un açıklamalarını takip etmekte fayda var. Dua edelimki takımı acilen bir forvet bulsun ve hepimiz mutlu olalım…

Ayrıca bilinsin ki ilk başlarda eşi kesinlikle gelmek istemiyordu ikna eden benim!

Taraftarlar üst üste yapılan bu paylaşımları yorum yağmuruna tuttu.

Şafak Çak, Falcao ile görüşmesinden sonra sayfasından bu açıklamayı paylaştı...

YORUM YAP
YORUMLAR