Fahriye Evcen Neden Hastaneye Kaldırıldı?

7 aylık hamile olan Fahriye Evcen'e nazar değdi!

Snob Magazin'in özel haberine göre; güzel oyuncunun dün geceyi hastanede geçirdiği ortaya çıktı. 

Fahriye Evcen Kimdir?

Almanya’nın Solingen şeherinde dünyaya gelen Fahriye Evcen, dört kerdeşin en küçüğüdür. Çocukluğunda zor dönemler geçiren Evcen, Alman  Neo-Naziler’in Solingen’de yaşayan Türklerin evlerini yakmaya başlamasıyla aile dikkat çekmemek için evin ışıklarını hiç açmadı. Almanya’daki okulunu yarım bırakıp Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölmünden mezun oluştur. Uzun bir Süre Özcan Deniz ile ilişki yaşayan Fahriye Evcen daha sonra Çalıkuşu isimli dizide rol arkadaşı olan Burak Özçivit’le ilişki yaşamaya başladı.

Düsseldorf Heinrich Heine Üniveritesi’nde Sosyloji okurken oyunculuk teklifleri alaan Fahriye Evcen, okulu dondurup annesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti . Yaprak Dökümü isimli dizide Necla Karakterini canlandıran Evcen, Çalıkuşu ve Kurt Seyit ve Şura isimlim dizilerde de rol aldı. 

Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 2008 yılında çekilen Cennet isimli filmle yaşadı. Filmde Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaştı. Aynı sene Aşk Tutulması isimli filmde yer alan Evcen, 2012 yılında rol aldığı Evim Sensin isimli dizi ile iyi bir performans sergiledi.

Son olarak vizyona giren Aşk Sana Benzer isimli filmde rol alan Fahriye Evcen, başrolü Burak Özçivit ile paylaştı.

2017 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ölene Kadar isimli dizide Selvi karakterini canlandırmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu ve Gülcan Arslan gibi isimler yer almaktadır.

fahriye evcen ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAP
YORUMLAR