“Fahriye Evcen ile Gökçe Bahadır’ın hiçbir zaman sohbeti yoktu”

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Neyyir karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Bedia Ener, 2. Sayfa programında o dönem birlikte rol aldığı Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Halil Ergün, Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Fahriye Evcen, gökçe Bahadır ve Tolga Karel gibi isimlerin rol aldığı bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Neyyir karakterine hayat vermiş olan Bedia Ener, 2. Sayfa programının konuğu oldu.

Yaprak Dökümü dizisinin iki başrolü Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında açıklamalarda bulunan Bedia Ener, şunları söyledi:

"Araları hiçbir zaman iyi olmadı. Zaten Fahriye daha içe kapalı daha sessiz sakin bir yapısı olan arkadaşımızdı. O herkes ile hep çok ölçülüydü. Hepimizle konuşur selamlaşır ama bir süre sonra hep kendi dünyasında olurdu.

Gökçe öyle değil. Gökçe ortalıktadır, şarkı söyler bir şey yapar taklit yapar, çok canlıdır. O farklı bir kız. Fahriye daha sakin yapılı bir kızdı. Daha ketumdur."

Bedia Ener, "Fahriye sizi düğününe, nikahına çağırdı mı? Davet etti mi?" sorusuna "Yo, sizler sağolun, bu programlar sağolsun. Magazinden öğrendik, öyle şeyleri biz duymuyoruz. Ama çok kalabalık olamıyor nikahlar, düğünler artık belli bir sayıda yakınları akrabalar çağırılıyordur, olabilir. Böyle bir davet almadım. Başka arkadaşlarımın da aldığını zannetmiyorum." yanıtını verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR