Fahriye Evcen, Burak Özçivit'in o paylaşımına sessiz kalamadı!

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'in sevgi dolu Karan paylaşımları sosyal medyada çok konuşuldu.

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin oğulları Karan büyüyor. Ünlü çiftte aile mutluluklarını gözler önüne serdikleri paylaşımlarına hız kesmiyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Burak Özçivit'e benzerliği ile magazin gündeminden düşmeyen Karan'ın tatlı hallerini takipçileriyle paylaşan ünlü ikili son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit Instagram hesabından oğlu Karan ile benzer pozu verdiği paylaşımına "Adam" notunu düşerek beyaz kalp emojisi koydu. 

11 milyon 800 bin takipçisi bulunan ve şimdilerde reklam projeleri ile gündemde olan Fahriye Evcen de eşinin paylaşımına karşılıksız kalamadı. Güzel oyuncu aynı paylaşımı kendi Instagram story'sinden "Love" notu ve kırmızı kalp emojisiyle hayranlarıyla paylaştı.

Oyuncu çiftin bu paylaşımlarını gören hayranları ünlü ikili ve oğulları Karan'ın aile saadeti karşısında mest oldu. 

Öte yandan duru güzelliği ile dikkat çeken 35 yaşındaki oyuncunun siyah elbisesi ile hayranlarının beğenisine sunduğu yeni pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

YORUM YAP
YORUMLAR