Esra Erol'u çıldırtan konuk pişkinliği! Küplere bindi

Esra Erol geçtiğimiz günkü canlı yayınında sinirlerine hakim olamadığı bir olay yaşadı.

Esra Erol'un programında, ünlü sunucunun sinirlerini epeyce geren bir olay yaşandı. Esra Erol'un programına başvuran Zehra Hanım, eşi Orçun Bey'in evi terk edip kendisini aldattığı kadın ile davullu zurnalı bir düğün yaptığını iddia etti.

Öyle ki Zehra Hanım, eşinin çocuklarına dahi babalık görevlerini yerine getirmediğini beyan etti. Canlı yayına bağlanan Orçun Bey ise, anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini belirtip düğün yaptığı sevgilisine nikah kıyacağını da söyledi.

ESRA EROL'U SİNİRLENDİREN TAVIRLAR

Anlaşmalı boşanma davası açan çift, canlı yayında yüzleşti. Bu anlarda tansiyon da yükseldi. Esra Erol, "Kadınlar emekçi olduğu için emek verdiği şeylerden vazgeçmek istemiyorlar. Bu da senin en doğal hakkın. Karşı tarafın sana ne söylediğinin önemi yoktur. Bu evliliğe devam etme ya da bitirme kararını sen verebilirsin." diyerek Zehra Hanım'dan yana olduğunu belirtti.

"ORÇUN BEY: ZEHRA'YI HAYATIMA ALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM"

Orçun Bey'in sözleri ise sinirlendi. Eşini aldatan adam, "Çok pişmanım. Zehra'yı tanıdığım güne çok pişmanım. Zehra'yı hayatıma aldığım ve onunla evlendiğim için çok pişmanım. Bu saatten sonra Zehra'yla hiç işim yok" ifadelerini kullandı.

Oldukça sinirlenen Erol, "Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep ve vicdan... Sizden bir pirinç tanesinden daha küçük bir insanlık taşımanızı isterdim. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Babam 'bazı insanlar belaya çabuk ulaşsın diye Allah onun önünde çakıl taşlarını kaldırırmış çabuk ulaşsın diye' derdi. Sizin hikayenizi de öyle görüyorum. Bana 'nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz' diyorsunuz ya... Bazen kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Teşekkür edip helallik alamıyorsun" sözleri ile karşılık verdi.

ESRA EROL, ORÇUN BEY'İ STÜDYODAN KOVDU

Dayanamayan ünlü sunucu, "Allah'ınızdan bulun. Çık git. Çıkar mısın stüdyodan. Bu kadar da olmaz biraz insanlık ya. Bu kadar mı ar damarımız çatladı, bu kadar mı utanmaz olduk ya" deyip stüdyodan kovdu.

 

YORUM YAP
YORUMLAR