Erkenci Kuş Dizisinin 27. Bölümünde Yaşanan Şoke Eden Gelişmeler!

Sanem neden vicdan azabı çekiyor?

Erkenci Kuş 27. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Sanem, Hüma'nın Can'ın annesi olduğunu öğreniyor. Hem de çok tatsız şekilde. Sanem annesi ile daha önce tanıştığını Can'a anlatmaya çalışıyor. Can annesinin bir oyun oynadığını anlıyor. Leyla ve Mevkıbe de Can'ın annesinin kimliğini öğreniyor. Mevkıba ve Leyla büyük şok yaşıyor. Sanem tüm detayları anlatıyor. Hüma ile kavga ettiklerini söylüyor. Leyla, Sanem'in bu tavrına kızsa da Mevkıbe kızına destek oluyor.

CAN ANNESİNE HALA ÇOK KIZGIN

Emre de en az Can kadar şaşkın. Annesinin gelişinin Aylin'in oyunu olduğunu anlıyorlar. Can'ın gözaltında olduğunu öğrenen Hüma hemen harekete geçiyor. Can annesine çok kızgın bir de boşandığını öğrenince iyice öfkeleniyor. Emre, Can'ı sakinleştirmeye çalışsa da Can dağılıyor. Çocukluğunun hesap defterlerini bir kez daha çıkarıyor.

erkenci-kus-yeni-bolum

AYLİN İLE HÜMA İŞBİRLİĞİNDE

Hüma sabah ajansa baskın yapıyor. Tüm çalışanlar patronun gelişi ile gerginleşiyor. Deren, Hüma'nın etrafında dört dönüyor ama Aylin gelip Hüma'nın tüm ilgi ve sevgisini kapmayı başarıyor. Aylin, Hüma'ya Sanem ve Leyla'yı servet avcısı olarak anlatıyor. Hüma da zaten Sanem'den hoşlanmadığını açıkça gösteriyor.

erkenci kuş aylin hüma ile ilgili görsel sonucu

CAN'DAN EVLİLİK TEKLİFİ

Sanem, Can'a söylediği yalanın vicdan azabı ile fırsat kollarken Can sevgilisine hayalini kurduğu evlilik teklifi için hazırlığını yapıyor. Sanem, Can'ın ay taşı ile yaptığı evlilik teklifi ile hem çok şaşırıyor hem de çok mutlu oluyor.

Ä°lgili resim

 

YORUM YAP
YORUMLAR