Erkan Petekkaya'dan çocukluğuyla ilgili bomba itiraf: Babam beni yetiştirme yurduna verdi

O Kız dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, YouTube'da yayınlanan Katarsis programının konuğu oldu.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu üstlendiği Katarsis programının bu haftaki konuğu oldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Erkan Petekkaya, çocukluğuna dair bilinmeyenleri tek tek anlattı.

Annesi ile babasının bir dönem kavga edip ayrı olduğu için babası tarafından yetiştirme yurduna verildiğini itiraf eden ünlü oyuncu, şunları söyledi:

"Ben 6 yaşındayken falan tartışıp kavga edip bir süre ayrı kaldılar. Annem Ankara'ya gitti kız kardeşimi aldı, anneannem Ankara'daydı. Ben babamla kaldım İstanbul'da. 

Babam bir süre sonra bakamadı bana çalışıyor işe gidiyor geliyor, küçücüğüm yani. Sonra mecbur kalıp beni yetiştirme yurduna verdi. Bakırköy akıl hastanesinin yanındaydı öyle hatırlıyorum. Bakamadı bana beni oraya verdi çünkü korkuyordum.

Biz 5'inci katta oturuyorduk işten geldi babam, ayaklarımı sarkıtıp oturmuşum. Babam gelirken eve beni öyle bir görmüş ayaklarım sarkmış balkondan. Yukarı çıktığında kap krizi geçirecekti nefes nefese olduğunu hatırlıyorum. Gelip beni oradan alışını biliyorum. Belki düşerdim bilmiyorum... Sonra, bir kız vardı yetiştirme yurdunda onun kimsesi yoktu. Annesi babası yoktu hiç kimsesizdi. Onu salıncakta sallarken gelip alnıma vurdu, yarıldı. Beni götürdüler Bakırköy akıl hastanesine orada diktiler. 

Her akşam gelirdi babam. Akşamları beni uyutup öyle gitti. Babam geldi sargıyı gördü kafamda dayanamadı böyle olunca. Zaten meyillilerdi barışmak için. Babam hemen gitti eşyalarımı topladı benim demir dolaptan. O demir dolabın son kapanma sesini hiç unutmam... Çünkü orada anlamıştım babam beni götürüyor diye. Hemen gitti Haydarpaşa'ya trene bindik. Annemi aldık barıştılar geri geldik."

YORUM YAP
YORUMLAR