Enis Arıkan ve Bilinmeyenleri...

Şu aralar Jet Sosyete’de izlediğimiz Enis Arıkan, renkli kişiliği, sempatik tavırlarıyla izleyicinin kalbinde taht kurmuş durumda. Hadi Arıkan'ı daha yakından tanıyalım!

1- 1983 doğumlu, İstanbullu!

enis arıkan ile ilgili görsel sonucu

Enis Arıkan 3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da doğdu. 35 yaşında ve Oğlak Burcu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu.

2- Hangi dizilerde yer aldı?

İlk olarak Aynalı Tahir dizisi ile tanıdığımız Enis Arıkan daha sonra Aşk ve Ceza, Kurtlar Vadisi Pusu, Genco, Kadın İsterse, Cesur Hemşire, Hayat Ağacı gibi dizilerde yer aldı. Şimdi ise bildiğiniz üzere Jet Sosyete’de Tony karakterine hayat veriyor.

3- Hangi tiyatro oyunlarında yer aldı?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu olan Enis Arıkan, Hamlet, Kürklü Merkür, Kutlama, Altın Ejderha, Makas, Garaj gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

4- Annesi ile birlikte tam bir fenomen!

Doğal komiklikleri, her anından samimiyet fışkıran halleriyle annesiyle çektikleri videolarla herkesin beğenisini kazanan Enis Arıkan, sosyal medyada da bu videolarla fenomene dönüşmüş durumda. Tabii ki annesi de ondan geri kalmıyor!

enis arıkan ve annesi ile ilgili görsel sonucu

5- Oyuncu olmasaydı ne olurdu?

Sanatın her dalıyla ilgilenmek istemiş. Dansçı olmayı çok istemiş ama kiloluymuş daha önce, kilosu müsaade etmemiş. 18 yaşında Şebnem Bozoklu girmiş hayatına ve “Sen oyuncu olmalısın!” demiş, onu konservatuvara hazırlamış. 

 

6- O televizyonda neler izliyor?

ID X kanalını çok izliyormuş. Gece yarılarına kadar seri katillerin gerçek hayatlarını seyrediyormuş. Bir de yarışma programlarını seviyormuş.

7- Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor?

Spor yapıyor ve geri kalan zamanında arkadaşlarıyla vakit geçiriyormuş. Öyle havalı söyleyebileceği hobileri yokmuş. “Çok sıradan bir hayatım var.” diyor.

8- Tam bir kedi tutkunu!

Kedi sahibi olan Enis Arıkan’ın kedisi olmadan bir anı bile geçmiyor adeta. Onunla zaman geçirmekten, onun fotoğraflarını çekmekten çok hoşlanan oyuncu ona sevgisini ifade etmekte zaman zaman zorlanıyor.

9- Kardeşleri var mı?

Ablası varmış. Aileden iyi yetişen, mutlu bir ortamda büyüyen bir çocuk olduğunu söylüyor. Bunun da ilişkilerinde çok etkisi olduğunu düşünüyor.

10- Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola yakın dostları!

 

enis arıkan ve ezgi mola şebnem ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAP
YORUMLAR