ENGİN ALTAN DÜZYATAN NEDEN AĞLADI!

YERİ GELİNCE EN SERT, ACIMASIZ ROLLERDE OYNAYAN ENGİN ALTAN DÜZYATAN, DÜN DOĞUMHANEDE DOKTORLAR OĞLUNU KUCAĞINA VERİNCE GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI. İLGİNÇ HABERİN AYRINTILARI İÇİN HABERİMİZİ TIKLAYIN...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI!

 

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre sosyetik Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oğulları, önceki akşam dünyaya geldi. 3 kilo 950 gram ve 49 santimetre boyunda olan bebeğe 'Emir' ismi verildi. 

 

Doğum sırasında eşini yalnız bırakmayan Düzyatan, oğlunun doğumu üzerine oldukça duygulandı.

 

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre sosyetik Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın oğulları, önceki akşam dünyaya geldi.

 

3 kilo 950 gram ve 49 santimetre boyunda olan bebeğe 'Emir' ismi verildi. Doğum sırasında eşini yalnız bırakmayan Düzyatan, oğlunun dünyaya gelmesiyle gözyaşlarını tutamadı ve Alkoçlar'a sarılıp ağladı.

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DOĞUMA GİRDİ

 

Bu arada Emir için hastane odasında "Akıllı olun, içeride 9 ay yattım" yazılı esprili pankartlar hazırlandı.

 

TAM KADRO TEBRİK

 

Liv Hospital'de gerçekleşen doğum sırasında ünlü çifti, aile büyükleri de yalnız bırakmadı. Engin Altan Düzyatan'ın annesi gibi Neslişah Alkoçlar'ın anneannesi Hülya Koçyiğit ve dedesi Selim Soydan da çifti ilk tebrik eden isimlerdi.

 

Ünlü çift, Neslişah Alkoçlar'ın hamileliği boyunca birlikte nefes dersleri almıştı. Engin Altan Düzyatan da eşinin daha sakin olması için doğumhanede hazır bulundu.

 

Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

YORUM YAP
YORUMLAR